24 Eylül 2010 Cuma

marsel ilk 100'e doğru

Eveeet, Marsel'in rakibi tam anlamıyla motoru bozunca bir sette sonuçlandı müsabaka. Müsabaka bile değil müsaba.

Geçen hafta Banja Luka'da şampiyonluğa ulaşan Marsel, İzmir Cup'ta da yarı final gördü. Slovak Martin Klizan ile karşılaşan Marsel ilk setin dördüncü oyununda servis kırdı. Klizan'ın bir sonraki servis oyununda 0-40 öne geçen Marsel ikinci break'i yapamad. Beş puan üst üste alan Slovak raket servisine turundu. Buradan sonra iki oyun daha kazanan Marsel İlhan ilk seti 6-2 aldı. Klizan ikinci sete başlamadan müsabakadan çekildi. Alican'ın dediğine göre midesini bozmuş Slovak.

Marsel yarın İsviçreli Stephanie Bohli ile karşılaşacak. Bohli 27 yaşında ve 132. basamakta bulunuyor. Marsel de ilk 100'e merhaba diyecek gelecek hafta herhangi bir absürtlük olmaz ise.

Marsel'i ve İzmir Cup'ı aksatıyorum, farkındayım. Kasten yapıyorum.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP