19 Eylül 2010 Pazar

ne dedin sen: kendini kontrol edemiyor

Ashley Harkleroad, Facebook sayfasından (Fan sayfasından değil kişisel sayfasından) Andy Roddcik'e giydirmiş. Matt Cronin öyle diyor. Roddick'in Amerika Açık ikinci turunda Tipsarevic ile oynadığı müsabaka sırasında ayak hatası yapınca sinirlenip hakemle tartışmasının ardından şunları yazmış Harkleroad:

"A-snob (Roddick'e A-Rod derler ondan devşirme bir laf) gerzek gibi görünüyor çünkü gerçekten ayak hatası yaptı. Mal! Bütün bu boş lafların Tipsarevic'in umrunda değil! Neden bizim için o şapkanı bir kez çıkartıp bize ne kadar kelleştiğini göstermiyorsun!"

"Tipsarevic baselinde daha iyi bir oyucnu ve kortta daha olgun. Mental olarak daha güçlü. Bu burnu havada veledin şımarıkça davranışı, savaş döneminde yetişmiş bir Sırp'a karşı işlemez"

"A-snob is looking like a dumb ass cause he DID foot fault!... Dork! All your ranting & raving isn't bothering Tipsarevic! Why don't u take off your hat for once & show us all how you're going bald!"


"Tipper is better player bottom line & more mature on court. He's tougher. That bratty behavior from snob boy doesn't work against guy from Serbia who grew up during war."

Şimdi neden durup dururken celallenmiş bu hatun diyebilirsiniz. Cronin der ki, bu ikisi junior ve ilk pro dönemlerinde çıkmışlar. Hatta Cronin, Harkleroad ile röportaj yaparken Roddick de dışarıda onu almak için bekliyormuş o zamanlar. Nereden baksan 7-8 sene geçmiş. Hala ne diye burnunu böyle işlere sokuyor anlamak güç. Evet, Roddick tam bir mankafa gibi davranıyor bazen. Evet, Roddick zengin şımarık bir velet. Hele ki 2008'den önce nefret ederdim kendisinden. Ama sana ne Ashley?

Harkleroad'un Chewbacca savunmasına da çok güldüm. Adamı -seninle alakası bile olmayan- yanlış yaptığı bir hareket yüzünden eleştiriyorsun, pardon ona hakaret ediyorsun, ve sonra onun kelliğinden dem vuruyorsun. Ne alakası var? Yaşın 25, ergen de değilsin. Çocuk doğurmuşsun, iki sene önce ameliyat olup karnından kist aldırmış 3 ay sonrasında Playboy'a soyunmuşsun. Tenisten başka her işle uğraşmışsın ve hayatını tenise adamış birine hakaret etmekten çekinmiyorsun. Ve bu arada ikinci cocuğuna hamilesin. Kendi ailenle ilgilensen?

Buradan Matt Cronin'e de iki çift lafım. Matt olmuşsun ama Cronin olamamışsın! İnsanların Facebook iletilerini neden bütün dünyaya yayıyorsun bre zındık!

1 yorum:

Spooky 19 Eylül 2010 20:06  

Ashley işine baksın.
ben pozisyonu görmedim gören varsa söylesin fakat Roddick der ki; o pozisyonda ayak hatası yapmam için solak olmam lazım ki o sağ ayağım önde olsun. hakem hata kararını verirken right foot demiş roddick'te right mı demiş o da evet right demiş..

açıklayın bunları.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP