8 Ağustos 2010 Pazar

toronto: rogers cup ana tablo

Toronto'da ana tablo müsabakaları yarın gece başlayacak olan Rogers Cup'a ATP sıralamasının ilk 10 isminden sakat olan JMDP hariç bütün isimler katılıyor. Bu da çekişmeli bir turnuva izleyeceğimizin habercisi.

Wimbledon'dan sonra 3 numaraya düşmesinin ardından 7 yıl sonra ilk defa katıldığı bir turnuvada 3 numaralı seribaşı olacak Roger Federer tabloda Novak Djokovic'in tarafında.

1 numaralı seribaşı Nadal'ın yarısında Roddick, Murray ve Söderling, 2 numaralı Djokovic'in yarısında ise Federer, Berdych ve Davydenko var. Bakıldığında Nadal'ın ki daha zor ama iki tenisçinin güçleri ve kararlılıklarına oranlandığında Djokovic'in işi daha kolay değil.

Nadal ilk maçında ev sahibi Dancevic ile Wawrinka müsabakasının galibi ile oynayacak. Querrey, Cilic ve son iki haftadır iyi sonuçlar alan Tipsarevic de ilk 10 dışındaki olası rakipleri. Djokovic'in ikinci turdaki olası rakibini Benneteau ile elemelerden gelecek tenisçinin ilk tur maçı belirleyecek. Verdasco, Melzer ve Baghdatis yarı finale kadar karşısına çıkabilecek isimler.

Federer ilk maçında Alejandro Falla ile Juan Ignacio Chela müsabakasının galibi ile karşılaşacak. Almagro, Youzhny ve Simon-Gasquet adlı Fransızlar var yolunda. Çeyrek finale kalırsa olası rakibi Tomas Berydch. Geçtiğimiz ay içerisinde pek de güzel anıları yok kendisiyle İsviçreli'nin. En güzel çeyrek ikinci çeyrek. İlk üçten kimse yok ama Murray, Söderling, Malisse, de Bakker, Gonzalez (aha Gonzalez ya la, geri dönmüş), Monfils, Ferrer, Nalbandian, Robredo, Gulbis, Bellucci var. Kapanın elinde kalır.

Çiftlerde Nadal ile Djokovic partner oldular bildiğiniz gibi.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP