9 Ağustos 2010 Pazartesi

foto: cincinnati'de atan alır


Bu hafta kadınlarda Cincinnati'de bir turnuva var. Julie Boserup ile Melanie Oudin turnuva öncesi etkinlikte Great American Tower'ın çatısına çıkıp mini bir gösteri maçı yaptılar.

Cincinnati Ana Tablosu burada. İlk turda Ivanovic ile Azarenka, Kuznetsova ile Sharapova oynuyor.  İkinci turda olası bir Safina-Clijsters eşleşmesi Rus tenisçide travmalar yaratabilir. Ayrıca kurayı nasıl bir el çektiyese beş tane elemelerden gelen isim alt alta sıralanmış.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP