14 Ağustos 2010 Cumartesi

cincinnati: hell yeah!

Cincinnati'de öyle bir turnuva var ki sonuçlarıyla beni mest ediyor. Son dörde kalan isimlere baktığımda bir yanda yıllardır kendisine hakaret seviyesinde şeyler söyleyenler kapak üstüne kapak vermesini dilediğim Ana, diğer yanda omuz sakatlığının etkilerinden bir türlü kurtulamayan Masha ve öbür yanda yeni neslin zeki ve hırslı tenisçisi Pavluçenkova. Clijsters da fena değildir ama yerine Pennetta'yı tercih ederdim.

Erman Yaşar'ın dediğine göre Clijsters-Pennetta maçının ilk seti müthiş bir mücadeleye ve güzel bir tenise sahne olmuş. Ivanovic'ten Montreal Rogers Cup organizatörlerine gelen tokatlar devam ediyor. Amanmuradova karşısında nefis oynadı. Yarı finalde Kim Clijsters olacak karşısında. Bunu da geçerse zaten kupayı da kaldırsın bir zahmet.

Bartoli, Wozniacki'yi dağıtmıştı çeyrek finalde. Sharapova da Fransız'ı sürklase etti. Pavluçenkova-Şarapova yarı finali ilginç olacak.


(4) K Clijsters (BEL) d. (11) F Pennetta (ITA) 76(6) 64
(10) M Sharapova (RUS) d. (16) M Bartoli (FRA) 61 64
A Pavlyuchenkova (RUS) d. (12) Y Wickmayer (BEL) 75 36 61
A Ivanovic (SRB) d. (Q) A Amanmuradova (UZB) 61 63

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP