22 Ağustos 2010 Pazar

rogers cup: ana'nın intikamını doğa ana aldı

WTA Montreal'de Ana Ivanovic hakkında atıp tutan zibidi turnuva direktörü Eugene Lapierre başka bir ananın, Doğa Ana'nın gazabına uğruyor. Oh olsun! Şunları demişti Lapierre, Ana hakkında. Dün oynanması gereken yarı finaller oynanamadı ve final pazartesi günü oynanacak. Bu sarkma tabii ki yarı finale kalan son 4 tenisçiyi mutlu etmedi. Beter olun oğlum Montreal. Ana zaten sakatlandı. New Haven'da da yok. Amerika Açık'a yetişmesi şüpheli.



Svetlana Kuznetsova ile Wozniacki arasındaki maçın ilk setinde bastıran yağmur nedeniyle maça ara verilirken canı sıkılan iki tenisçi de başladı futbol hünerlerini sergilemeye. Kuznetsova'nın futbolcu sevdiğini ve hatta oynayabildiğini biliyoruz. Daha önce tenis topuyla ayak becerilerini gösterdiğini defalarca görmüştük. Fakat Caro babasından hiçbir şey kapamamış. Futbolcu olan babasına rağmen futbol topuyla olan ilişkisi pek içaçıcı değil Danimarkalı'nın. Video aşağıda:


1 yorum:

arda 22 Ağustos 2010 22:08  

bayanlar tenisinde en sevdiğim 2 tenisçi ve sevme nedenim :d

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP