23 Ağustos 2010 Pazartesi

new haven, son çıkış

Bu hafta New Haven'da karma turnuva var. Pilot Pen Tennis 2010. Erkeklerden başlayalım:

Kodamanlar bu haftayı dinlenerek geçirecekken New Haven'da 1 numaralı seribaşı Marcos Baghdatis olacak. Son iki haftadır esip gürleyen Rum raket burada favorilerden ancak haftasonuna kadar kalıp Amerika Açık'a 1-2 gün dinlenmeden çıkar mı bilmiyorum. Geçen haftanın finalisti Mardy Fish yorgunluk nedeni ile 4 numarlaı seribaşı olduğu turnuvadan çekildi.

Baghdatis'in şöyle bir hedefi olabilir. Şu an Amerika Açık Serileri'nde lider durumda Andy Murray bulunuyor. Fish dün kazansaydı o ldierliğe yükselecekti. Bu hafta Baghdatis şampiyon olursa seriyi şampiyon olarak bitirecek bu da olası bir Amerika Açık şampiyonluğunda ödülünü ikiye katlaması anlamına geliyor.

Ancak bana göre böyle bir şey pek olası değil. Böylece Amerika Açık Serileri şampiyonu olarak Flushing Meadows'a gelecek olan Murray o motivasyonla ilginç işler yapabilir. Ya da yapmayabilir. Her neyse...

New Haven'da Thomaz Bellucci, Robredo, Golubev, Trociki, Malisse gibi isimlerin yanısıra diz sakatlığı geçen Fernando Gonzalez de şampiyonluk için mücadele edecek isimler. Ana tablodaki en genç ismin ise Donald Young olması ise çok rererö... Malisse alır.


Erkekler Ana Tablo

Kadınlar tarafına gelirsek erkeklerden daha dolu bir tabloya sahip oldukları aşikar. Energizer tavşanı misali o turnuva senin gezen Caroline Wozniacki 1 numaralı seribaşı konumunda. O değil de kendisi hala Montreal'de. Yağan yağmur yüzünden cumartesi oynanması gereken yarı finaller bile ben şu satırları yazarken oynanmadı. Final de bu gece oynanacak. Sonra hoppala uçakla New Haven'a seyahat. Çarşamba ilk maç. Cumartesi finalini görmesi neredeyse imkansız Danimarkalı'nın. Bahis falan oynayacaksanız hiç tavsiye etmem. Hatta belki bir aydınlanma yaşar da çekilir turnuvadan.

Onun dışında Fransa Açık finalistleri Stosur ve Schiavone ile birlikte Dementieva, Petrova, Pennetta, Kirilenko, Petkovic diye gidiyor liste. Pavluçenkova da olacaktı ama bacağındaki sakatlık yüzünden çekilince yerine Dominika Cibulkova Lucky Loser olarak ana tabloya girdi. Ana Ivanovic de olacaktı burada ama Kim Clijsters karşısında yaşadığı sakatlık izin vermedi.

Kadınlar Ana Tablo

Günün Programı
Stadium (from 10.00hrs)
1. ATP: Robert vs. Young (tbc)
2. Elena Dementieva vs. María José Martínez Sánchez
3. Dominika Cibulkova vs. Melanie Oudin
4. ATP: Blake vs. Riba (NB 16.30hrs)
5. ATP: Dent vs. Schwank (NB 19.00hrs)
6. Dinara Safina vs. Francesca Schiavone

Grandstand (from 10.00hrs)
1. Nadia Petrova vs. Varvara Lepchenko
2. Alexandra Dulgheru vs. Bethanie Mattek-Sands
3. ATP: Andreev vs. Clément (tbc)
4. ATP: Seppi vs. Nieminen
5. Daniela Hantuchova vs. Kaia Kanepi

Court 1 (from 10.00hrs)
1. ATP: Chiudinelli vs. Becker
2. Sara Errani vs. Zheng Jie
3. Petra Kvitova vs. Kateryna Bondarenko
4. ATP: Greul vs. Kukushkin
5. ATP: Lacko vs. Serra (tbc)

Court 2 (from 10.00hrs)
1. ATP: Gil vs. Korolev (tbc)
2. ATP: Hajek vs. Brown
3. ATP: Stepanek vs. Cuevas
4. ATP: Beck vs. Marchenko (tbc)
5. Kops-Jones/Kudryavtseva vs. Raymond/Stubbs (NB 15.00hrs)

Court 3 (from 10.00hrs)
1. ATP: Kubot vs. Brands
2. ATP: Luczak vs. Mayer
3. ATP: Gonzalez vs. Zeballos
4. ATP: Starace vs. Gabashvili
5. Kondratieva/Uhlirova vs. Hsieh/Peng (NB 15.00hrs)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP