23 Ağustos 2010 Pazartesi

cincinnati: federer için kupadan daha fazlası

 Roger Federer d. Mardy Fish 6-7/7-6/6-4

Aslında bu galibiyet göründüğünden çok daha değerli. Cincinnati'de geçen haftaki turnuva ile kıyaslayınca yarı finalde daha zayıf isimlerin olması daha sönük bir turnuva olduğu izlenimini verebilir. Fakat sonuçta Djokovic, Nadal ve Murray çeyrek finalde elendiler. Ve onları yenen Baghdatis ve Fish istim üstünde tenisçiler. Baggy sezon başından beri, Fish ise Wimbledon'dan bu yana yükselişlerini sürdüren, formda isimler. Federer'in bu iki isme karşı galip gelmeyi başarması kendine olan güvenini Amerika Açık öncesinde maksimuma çıkartacaktır. Hala Flushing Meadows'ta zafere ulaşacağını düşünmüyorum İsviçreli'nin ama tabii ki son sekize girmesi garanti.

Fish, 7 haziranda 90. basamaktaydı. 21'e yükselmesi sadece on hafta sürdü. Zıplayarak, dev adımlarla Amerika Açık'ta seribaşı oldu Amerikalı.

3 yorum:

arda2 24 Ağustos 2010 23:35  

herşeyden önce federer için çok şanslı bir turnuva olduğunu söykeyebiliriz.Gelen şampiyonlukla moral depolamış gibi görünse de Amerika Açık'ta aynı başarıyı yakalayacağına inanmıyorum. Mardy Fish'e gelirsek çok iyi bir turnuva geçirdi.Biraz daha tecrübeye ihtiyacı var şu an için

Russell 25 Ağustos 2010 05:07  

fish 29 yaşında, olimpiyat finali oynamış bi tenisçi. tecrübeli sayılır :)

Unknown 25 Ağustos 2010 23:19  

Mardy Fish çok iyi oynadı ve kendi servisnde etkiliydi. Federer rakibinin servislerinde biraz daha etkili olursa bence maçları daha kolay kazanabilir. Bu turnuvayla Federer'in kendine olan güveninin artması bence iyi oldu, başarılı olmasını umuyorum. Mardy Fish' de kendi seyircisi önünde başarılı olacaktır.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP