13 Haziran 2010 Pazar

haftanın finalistleri

Bir tarafta Nadal'ı eleyen Feliciano Lopez, diğer tarafta Murray'i turnuva dışına iten Mardy Fish. Ağır basan Amerikalı oldu. Rakibine hiç servis kırma puanı vermeden iki sette bitirdi müsabakayı. Finalde çok yakın arkadaşı Sam Querrey ile mücadele edecek. Querrey 2008 Wimbledon yarı finalisti Alman raket Reiner Schüttler'i ilk seti tie-break ile kaybettiği maçta üç sette devirdi. Amerikalıların ikisinin de koçu aynı ve hitting partnerlik yapıyorlar çoğunlukla birbirlerine. Fish, "Yakın arkadaşla oynamak hiçbir zaman kolay değildir. Ama işimiz bu, çıkıp oynayacağız sonra da yemeğe gideriz. Muhtemelen kazanan öder" şeklinde konuştu maç hakkında.

ABD, Dünya Kupası'nda İngiltere'yi yenemedi belki ama iki Amerikalı Queen's Club'ı fethetti. Tabii bu akşam İngiltere karşısında deplasmanda ABD'yi desteklemişlerdir heyecanla. "Güney Afrika'dan gol haberi mi var 1-1 mi, 1-1 mi!!!!"

Aynı pozu vereydiniz!

Bir başka Amerikalı da Birmingham'da korta çıktı bugün. Mucize bir yürüyüş ile kuvvetli rakipleri eleyip, elemelerden yarı finale kadar yükselen 19 yaşındaki Alison Riske finale yükselemedi. Maria Sharapova karşısında hanesine bir set yazdırmayı başardı ama. Sharapova'nın finaldeki rakibi geçen sene burada yarı finalde kaybettiği isim Na Li. Çinli raket yarı finalde Aravane Rezai'yi üç sette geçti. Geçen yıl burada finalde Magdelina Rybarikova'ya mağlup olmuştu.

Halle'de Almanlar son sekize beş isim sokmuşlardı. Hiçbiri finali yapamadı. 1 numaralı seribaşı Roger Federer yarı finalde Philipp Petzschnet'e set vermeden tur atlarken, Lleyton Hewitt kalça ameliyatından sonra ilk defa çimde finale yükseldi. O da bir Alman raketi, Benjamin Becker'i eledi yarı finalde.

Günün Sonuçları:

Queen's
[7] S Querrey (USA) d R Schuettler (GER) 67(9) 75 63
M Fish (USA) d [8] F Lopez (ESP) 63 64

Halle
[1] R Federer (SUI) d P Petzschner (GER) 76(3) 64
[8] L Hewitt (AUS) d B Becker (GER) 67(4) 76(3) 62

Birmingham
(1/WC) Li Na (CHN) d. (4) A Rezai (FRA) 61 36 63
(2) M Sharapova (RUS) d. (Q) A Riske (USA) 62 46 61

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP