12 Haziran 2010 Cumartesi

(buraya risk ile ilgili bir espri gelecek)

Börmingım'da da yarı finalistler belli oldu. Maria Sharapova tren misali önüne geleni ezmeye devam ederken Amerikalı genç bir kız kariyerinin ikinci WTA turnuvası ana tablosunda Sandra Zahlavova ile başladığı katletme operasyonunda boyut atladı. İkinci turda Kanadalı Wozniak'ı ve ardından ağlak Chakvetadze'yi mağlup eden Alison Riske, çeyrek finalde dünya 16 numarası Yanina Wickmayer'i üç sette turnuva dışına iterek son dörde kaldı. Cirstea'ya, Pavluçenkova'ya, Wozniacki'ye göre geç kalmış sayılsa da 90lı raket şaşırttı. Bugün yarı finalde Masha ile finale çıkma mücadelesi verecek. Riske ayrıca Wimbledon için wildcard kazandı.


Li Na aynı gün içerisinde iki kez kazananlar kervanına katıldı. İlk önce Angelique Kerber'i üç sette geçen 1 numaralı seribaşı, çeyrek final mücadelesinde de Kaia Kanepi'yi iki sette evine uğurladı. Kanepi aynı gün üçüncü utr maçında Michelle Larcher'i yenmişti. Li Na'nın rakibi ise Aravane Rezai. Allah şerrinden korusun dinimiz amin. 

Günün Sonuçları:
Çeyrek Final
(1/WC) Li Na (CHN) d. (Q) K Kanepi (EST) 64 62
(2) M Sharapova (RUS) d. (Q) S Karatantcheva (KAZ) 62 64
(Q) A Riske (USA) d. (3) Y Wickmayer (BEL) 67(5) 64 63
(4) A Rezai (FRA) d. (5) S Errani (ITA) 76(2) 75

Üçüncü Tur
(1) Li Na (CHN) d. (13) A Kerber (GER) 46 63 75
(5) S Errani (ITA) d. M Erakovic (NZL) 76(5) 64
(Q) K Kanepi (EST) d. M Larcher de Brito (POR) 62 62

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP