13 Haziran 2010 Pazar

wimbledon öncesi son çıkış

İki karma turnuva. Karma turnuvaları çok seviyorum zira fazla uğraştırmıyorlar. Hem az yer kaplıyorlar hem bilgilere ulaşması daha kolay oluyor. Karma turnuvalar. Bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorum.

s-Hertogenbosch (Rosmalen, yazması daha kolay) ve Eastbourne'de Wimbledon öncesi son hazırlık turnuvaları var. Erkeklerden başlayalım.

Rosmalen'in kadrosu zayıf. Hoş, diyeceksiniz ki, "Eastbourne'in ki çok mu güçlü?" Değil. O zaman. Evet. UNICEF sponsorloğunda gerçekleştirilen Rosmalen'deki turnuvada 1 numaralı seribaşı Ivan Ljubicic. Bu hafta Almanya'da yarı final gören iki isim Petzschner (son şampiyon burada) ve Becker'in de bulunduğu listede, Baghdatis, Robredo ve Trocki de dikkat çeken isimler. Genç Hollandalı Thiemo de Bakker kendi evindeki turnuvanın altı numaralı seribaşısı. Gençlik aşısı.

ATP s-Hertogenbosch Ana Tablo

İngiltere'ye geri döndüğümüzde bizi Almagro, Feli Lopez, Gilles Simon gibi isimler karşılıyor. Gilles Simon iyileşmiş demek ki. Hadi hayırlısı. Mauresmo'nun yeni çekirgesi Michael Llodra da ter dökecek Eastbourne'de. Leonardo Mayer'İin çimdeki performansını merak ediyorum.

ATP Eastbourne Ana Tablo

Kadınlarda daha renkli daha güzel daha cafcaflı tablolar var. Rosmalen'de 1 numaralı seribaşıııııı Justineeeeeeee Heniiiiiiiiin... Müzesindeki tek eksik Grand Slam kupasını kazanmak için ikinci kariyerine başlayan Belçikalı ilk çim kort mücadelesini burada verecek. Wimbledon için büyük bir öngösteri olacak bizim için de. İlk maçında Alman Angelique Kerber ile korta çıkacak Juju. Dinara Safina'da ana tabloda iki numaralı seribaşı olarak yerini almış garibim. Üzülüyorum da yahu. İlk turda Magdelian Rybarikova ile karşılaşıyor. Kazık sormuşlar amirim afedersin. Maria Kirilenko ve Ana Ivanovic güzellik ortalamasını arttırıyor turnuvanın. Laura Robson yine wildcard'ı boynuna takarken diğer wildcard alan isim ise Arantxa Rus. Robson'ın neden kendi evindeki turnuvaya katılmadığını ise araştıracağım.

WTA s-Hertogenbosch Ana Tablo

Eastbourne'deki kadro da muazzam. Roland Garros finalistleri sahne alacak 2 ve 3 numaralı seribaşılar olarak. Schiavone ve Stosur'un bir de çimdeki performanslarını görelim bakalım. Fransa Açık şampiyonu ilk turda Sorana Cirstea ile oynayacak. Yine güzel ve çirkin. Pöffff... 1 numaralı seribaşı Danimarkalı Caroline Wozniacki ilk turda Rezai'yi çekti. Abooooov...

Bir Belçikalı Hollanda'daydı diğeri İngiltere'yi tercih etti. Kim Clijsters çeke çeke vatandaşı Yanina Wickmayer'i çekmiş ilk turda. Uzun yıllar sonra seribaşı olmadan bir turnuvada mücadele edecek olan Kuznetsova da vatanadaşı Kleybanova ile ikinci tura çıkma mücadelesi verecek.

4 numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska ilk tur maçında Victoria Azarenka ile karşılaşacak. Ne biçin eşleşmeler olmuş yahu. Çok zevkli geçecek bu turnuva.

WTA Eastbourne Ana Tablo

1 yorum:

mgunel 13 Haziran 2010 12:29  

Millet blogları terk etmiş görünüyor..Hepsinde bilmem kaç gün önce yazıyor.Sıcak bilgileriniz için teşekkürler Onur Bey....

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP