18 Haziran 2010 Cuma

den bosch: juju'dan güzel sinyaller

Den Bosch'da, Rosmalen'de, işte hangisi daha kolay geliyosa orada son dörde kalan isimlerin hepsinin vatandaşı olduğu ülkenin bayrapında sarı ve kırmızı renkler mevcut. Belçika, Romanya ve Almanya.

Turnuvanın 1 numaralı seribaşısı Justine Henin çeyrek finali de set vermeden geçerek kayıpsız devam etti yoluna. Alexandra Dulgheru ile karşılaşacak yarı finalde Juju. Romen tenisçinin topraktaki başarısı yetmemiş bir de çimde kendini göstermek istyior anlaşılan. Yaroslava Shvedova2yı üç sette mağlup etti çeyrekte.
Tablonun alt tarafında Juju'nun vatandaşı Kirsten Flipkens güzelim Dominika Cibulkova'yı harcamış. Rakibi Alman Andrea Petkovic. Çim kort hiç ona göre değil aslında ama Bosna kökenli bu hatun iyi gidiyor.

Erkeklerde de bir Belçikalı var. Xavier Malisse, 1 numaralı seribaşı Ljubicic'i eleyen Alejandro Falla'yı üç sette geçerek son dört tenisçi arasına girdi Rosmalen'de erkeklerde. Rakibi Ukraynalı Sergiy Stakhovsky. Bu kuzey komşuya ne oldu çözemedim. Eastbourne'de iki çeyrek finalist çıkarttılar. Biri düştü diğeri yoluna devam ediyor. Burada bir yarı finalist. Hayırlısı artık. Tablonun altından gelen iki isim ise Benjamin Becker ve Janko Tipsarevic. Janko kadar dengesizi az bulunur. Geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam ilk turda elenmişti ben de şaşırmıştım çünkü çim kortu sever Tipsy.

Günün Sonuçları:
(1/WC) J Henin (BEL) d. K Barrois (GER) 75 63
(5) A Dulgheru (ROU) d. (4) Y Shvedova (KAZ) 36 63 64
(7) A Petkovic (GER) d. (Q) S Zahlavova (CZE) 62 76(5)
K Flipkens (BEL) d. D Cibulkova (SVK) 62 63

[7] J Tipsarevic (SRB) d P Luczak (AUS) 63 63
[8] B Becker (GER) d S Greul (GER) 63 61
X Malisse (BEL) d A Falla (COL) 63 36 63
S Stakhovsky (UKR) d S Giraldo (COL) 63 64

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP