21 Mayıs 2010 Cuma

write the future - nike reklamı



Futbol üzerine kurulu bir Nike reklamı. Blogda yer almasının iki sebebi var. Birincisi konusu: Geleceği çiz. Spor müsabakaları onları seven kitleyi peşinden koşturuyor. Hatta insanların geleceğini belirliyor. Bunu geçen Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği akşam gazeteden çıktığımızda düşündük. Ofis Kadıköy'de ve Saracoğlu'ndaki maç sonrasında sokaklarda kimse yoktu. Dedik ki hani Fenerbahçe bir gol daha atsa binlerce insan şimdi bu sokaklardaydı. Belki de bazıları yeni bir kızla tanışacak, bazıları sarhoş olup kavgaya karışıp geceyi nezarette sonlandıracaktı. Ama o gol olmadı ve binlerce, milyonlarca Fenerli eğlenmek yerine evlerine döndüler. Geleceği çizdi o maç. O maç ve muadili binlerce maç.

İkinci neden ise reklamda Roger Federer var. 1.40'da görebilirsiniz. Rooney ile masa tenisi oynuyor ve takım elbiseli bir halde yapıyor bunu. İşin ilginci Rooney rol icabı da olsa Federer'i bir oraya bir buraya koşturuyor. Tenis kortunda bile az koşan bu adamı, masa tenisinde bir sağa bir sola koşturuyor ve sonunda puanı alıp karizmasını yapıyor. Federer de rol icabı da olsa resmen maymun oluyor. Wimbledon finalinde Nadal'a kaybettikten sonra ilk defa sempatik gözüktü gözüme. O egoyla nasıl bu rolü kabul etmiş sorguladım bir an.

1 yorum:

brokoli 21 Mayıs 2010 10:20  

belki de federerin egosu sizin düşündüğünüz kadar fazla değildir ha ne dersiniz bu yüzden kabul etmiş olabilir? :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP