17 Mayıs 2010 Pazartesi

marsel'in ana tablo yolu bu kez zor

Marsel Roland Garros'un ana tablosuna çıkmak için üç maç yapacak. Bunlardan ilki Martin Vassallo Arguello. Arjantinli tenisçi iyi bir toprak oyuncusuydu geçmiş senelerde. 2006'da Paris'te son 16'ya kalmayı başarmıştı. Geçtiğimiz sene bu zamanlar ise dünya sıralamasında ilk 50'ye kadar yükselmişti. Şimdi 170. basamakta. Öyle olsa bile deneyimli bir toprakçı. Marsel'in torpağı pek sevmediği düşünüldüğünde zor bir eşleşme kanımca.

İkinci turdaki olası rakiplerinin ikisi de rahat geçebileceği oyuncularken son turda muhtemelen Simone Bolelli gelecektir. 2008'de çok iyi oynuyordu İtalyan raket. Geçen sene 36. basamağa kadar yükselmişliği var. Evlendikten sonra düşüş yaşadı. Toprakta etkilidir o da en çok.

Marsel'in ana tabloya çıkabileceğini düşünmüyorum açıkçası. Beni yanıltmasını beklemekten başka bir şey yapamayacak olmak da üzücü. Umarım yanılırım ve Marsel'i RG'de ana tabloda izleriz.

İlk eleme maçı yarın dokuzuncu korttaki üçüncü maç olacak.

2 yorum:

K. A. 17 Mayıs 2010 22:27  

Marsel'de rakibinin farkında olduğundan, toprak sevmediğinden moralsiz ve isteksiz oynar mı acaba? Ana tabloya beş gün kaldı şaka maka.

onur 18 Mayıs 2010 00:26  

İsteksiz oynayacağaını sanmıyorum. Üst üste üçüncü ana tabloyu görmek isteyecektir. Umudum da varsa bundan zaten.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP