16 Şubat 2010 Salı

peer'in intikamı

Böyle olunca blogu ne zaman güncelleyeceğimi şaşırıyorum. Bi Dubai'de turnuva var bi Bogota'da. Saatler dilim dilim. Neyse yazıcaz (yazacağız) bir şekilde artık.


Dubai'de Shahar Peer fırtına gibi eserek başladı. Geçen sene burada büyük sorunlar yaşayan İsrailli bunun acısını bu sene ilk turda Yanina Wickmayer'i yenerek çıkarttı. İkinci tur maçında da Virgine Razzano'yu geçen Peer'in üçüncü trudaki rakibi Caroline Wozniacki oldu. Wozniacki bu tür tenisçiler karşısında hep zorlanmıştır. Bu tür tenisçilerden kastım Na Li, Martinez Sanchez, Rezai gibi kararlılığı yüksek isimler. Peer yenebilir bizim Danimarkalı'yı. Bi de fotosuna bakınca fark ettim ki zayıflamış bu kız. Pavluçenkova, Tati Garbin'i de geçerek üçüncü tur gördü. Dementieva-Hantuchova maçının galibi ile oynayacak. Zvonareva ikinci turda Belçikalı Flipkens'e oyun bile vermeden kazandı. Rus raket iki sene önce en çok 6-0 set kazanan isimdi. Seviyor bu işi belli ki. Üçüncü turdaki rakibi Jelena Jankovic olacak. Sırp da Rezai karşısında ilk seti kaybettiği maçı çevirip kazanmayı bildi. Tam bir drama olacak üçüncü tur maçı. Vera ağlar diye bahis açasım var. Flavia Pennetta ile Agnieszka Radwanska da üçüncü turda eşleştiler. Bu maç da kaçmaz derim. Pennetta ikinci turda Andrea Petkovic gibi tahmin edilemez bir ismi geçti.


Amerika'da Memphis'de, Maria Sharapova ilk tur maçında Shenay Perry'i geçti ve Amerika'yı Fed Cup ilk tur eşleşmesinde taşıyanlardan biri olan Betthanie Mattek-Sands ile eşleşti. Gençlerden Arantxa Rus, Estonyalı Kaia Kanepi'ye mağlup olurken, Michelle Larcher de Brito ikinci tura çıkmayı başardı. Geçen dikkat etmemiştim, Laura Robson'ın kankalarından Ajla Tomljanovic de varmış turnuvada. 93 doğumlu Hırvat ilk tur maçını kazandı. Memphis'in erkekler tarafında tablonun üst tarafındaki ev sahipleri arasında sırıtan Çek Radek Stepanek ilk tur maçını kazandı. Tablonun altında John Isner ve Philipp Petzscher de ikinci tura yükselen raketler oldular.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP