18 Şubat 2010 Perşembe

memphis: her şey normale döndü

Memphis'te Nicole Vaidisova ilk tur maçını kazanınca bir anda kendimi kaybedip hayatı sorgulamaya başlamıştım. Kendisi ikinci tur maçında Kaia Kanepi'ye yenilince her şey normale döndü. Bir an için heyecan güzeldi ama. Neyse, tablonun üst tarafındaki dört seribaşı da çeyrek final görmeyi başarırkeni, tablonun alt tarafında sadece 2 numaralı seribaşı Melanie Oudin son sekize kalabildi. İlk tur maçlarını kazanan bıdıkılar Michelle Larcher de Brito ve Ajla Tomljanovic ikinci tur maçlarını kaybettiler. Ayla'nın kaybetmesini anlarım ama de Brito'nun Anne Keothavong'a yenilmesini garipserim. Keothavong ki Robson gelene kadar Britlerin umudu olmuş ama hiçbir şey başaramamış bir isim.
Şarapova ikinci maçını da kazandı yine bir Amerikalı'ya karşı. Bethanie Mattek-Sands'ı 6-1/6-1 ile geçen Rus raket iki maçta sadece 4 oyun vermiş oldu böylece. Şimdiki rakibi Romen asıllı Britanyalı Baltacha. Çeyrek finalde iki Adalı olması çok ilginç geldi bana.

Turnuvanın erkekler tarafında Ernests Gulbis, Radek Stepanek'i iki sette geçti. Sezona iyi başlamıştı Letonyalı. Avustralya Açık'ta ilk turda Juan Monaco'ya elenmişti ama. Memphis'te üçüncü turdaki olası rakibi Tomas Berdych. "Çek bir Letonya" manşetleri geliyor akıllara iki Çek ile arka arkaya oynayınca. Çeyrek final gören diğer isimler John Isner ve Philipp Petzschner. Amerikan derbisinde Andy Roddick, James Blake'i üç sette yendi.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP