15 Şubat 2010 Pazartesi

altıncı haftanın şampiyonları

Fernando Verdasco d. Andy Roddick 3-6/6-4/6-4

San Jose'de gülen inanmayacaksınız ama Fernando Verdasco oldu. FeVer, arka arkaya 15 kere ilk 10'daki tenisçilere kaybettikten sonra Roddick'i yenerek şeytanın bacağını kırdı. Amerikalı karşısında da üst üste 7 maç kazanamamıştı.

Juan Carlos Ferrero d. Lukasz Kubot 6-1/6-0

Amerika kıtasındaki bir başka turnuvada kazanan yine bir İspanyoldu. Eski dünya 1 numarası Juan Carlos Ferrero, Polonyalı Lukasz Kubot'u sürklase ederek uzandı kupaya.

Robin Söderling d. Mikhail Youzhny 6-4/2-0 ret.

Robin Söderling, Mikhail Youzhny'nin yine sakatlanarak maçtan çekilmesinden sonra Rotterdam'da şampiyon oldu. Ulan Yuzni insan ikinci turdaki maçta çekilir ki Marsel de hayatında ilk defa çeyrek final görsün.

 
Vera Zvonareva d. Tamarina Tanasugarn 6-4/6-4

Vera raket ısırmaktan fırsat bulduğu zamanlarda şampiyon olmakla uğraşıyor. Pattaya'da üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanarak bunu başaran ilk isim oldu. Finalde yerel raketlerden Tamarine Tanasugarn'ı

Elena Dementieva d. Lucie Safarova 6-7/6-1/6-4

Elena Dementieva yılın ikinci şampiyonluğuna Fransa'da Paris'te ulaştı. İyi bir turnuva geçirerek finale çıkan Exorcist Safarova'yı ilk seti kaybettiği maçta yenmeyi başardı.


(Foto: AP / Getty / Reuters)

2 yorum:

SelçuK 15 Şubat 2010 22:52  

Üniversitedeyken anlatım bozuklugu ile ilgili soru vardı fakat hocamız 2tane yanlış seçenek koymustu oysa benim cevabım doğru olmasına rağmen puan alamamıştım.

Eski Fenerbahçe Başkanı cevabını doğru olarak görüyordu ama ben ağlamayana mama vermezler deyip hakkımı almıştım

sözün özü "Eski dünya 1 numarası Juan Carlos Ferrero" görünce maziye gittim ;)

onur 15 Şubat 2010 23:43  

Çoğu insan karıştırır. "Eski dünya 1 numarası" doğru bi söylemdir. "Eski dünyanın 1 numarası" yanlıştır örneğin. Belirtili isim tamlaması yapan ek değiştirir her şeyi :) Sıfatlar, titrler bölünmesin, dünya kardeş olsun, Federer tenisi bıraksın..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP