15 Şubat 2010 Pazartesi

nike'ın rg 2010 kreasyonu yine göz bozdu

Nike, Rafael Nadal ve Roger Federer'in Roland Garros 2010'da giyeceği takımları tanıttı. Nadal'a bir garez var ben hissediyorum.

 


Bugüne kadar Wimbledon 2009 dışında kortta giydiği her şeye hayran olduğum Federer'in kıyafetini bile bir garip yapmışlar.

 
 

4 yorum:

Deniscik 15 Şubat 2010 19:42  

isyan etmeyeceğim diyorum ama bir yere kadar! nike'ın ne zoru var da nadal'ı 90'lardan kalma çakma tarkan gibi giydiriyorlar anlamıyorum...

kirpi 15 Şubat 2010 20:21  

Nadal bu kiyafet (chat bolumunde soyledim, burada da soyluyorum, pijama bu) icinde de ciddi gozukmeyi basarabilirse Nike'in tasarim ekibi toplu olarak istifa edecek saniyorum. Palyaco gibi gostermek icin elinden geleni yapiyor Nike. Reklama gelince Sharapova'nin yaninda fotomodel olarak kullanmayi biliyorlar ama.

Daha da kotusu bu karelimsi sort inatlarini Wimbledon'da da surdurecekler galiba. Zaten 2008 yilinda atlete benzeyen bir sey giydirmislerdi, bu yil onun yanina desenli sort verirlerse iyiden iyiye kumarda kiyafetlerini kaybetmis adam gibi cikacak korta. Hani diyorum acaba Nadal 2009 Wimbledon kiyafetlerini gordukten sonra turnuvadan cekilmis olabilir mi? :)

Spooky 15 Şubat 2010 20:47  

nadal'ın ne giydiğini geçtim de araya kaçmasın artık bunu yapsınlar önce...

Ezgi 16 Şubat 2010 19:15  

Nadal hiç mi sesini çıkarmıyor bu kıyafetlere? Aksesuar olarak da Nike logolu palyaço burnu tasarlasınlar bari..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP