17 Şubat 2010 Çarşamba

memphis: aman tanrım, aman tanrııııııım...

Amerika'da 2 numaralı Fernando Verdasco ilk turda Chardy'e iki sette mağlup olurken, Ernets Gulbis'in maç kazanması yurtta ve dış temsilciliklerde törenler ve havai fişekler ile kutlandı. Letonyalımız, Robert Kendrick'i 6-4lük iki set ile geçti. Ama kuradaki şanssızlığı yüzünden ikinci turda Radek Stepanek ile eşleşti.

Kadınlar tarafında ise öyle bir haber var ki, öyle bir sonuç var ki şaşıracaksınız ve donacaksınız. Dimağınız almayacak, boş gözlerle etrafa bakacak, kendinizden şüphe edecek ve hayatı sorgulamaya başlyacaksınız. Hazır mısınız? Bence sıkıca bi yere tutunun, hamileyseniz oturun, kalp hastasıysanız şu an blogu terk edin. İşte o haber: Nicole Vaidisova maç kazandı............
Zamanında dünya yedinciliği görmüş, su anda dünya 187 numarası Çek raket maç kazandı. Amerikalı Laura Granville'i mağlup etti. Vauv! Dinlenmem gerek şu an.

3 yorum:

zop 17 Şubat 2010 18:10  

Stepanek cok formsuz son 4-5 macta ilk galibiyetini aldi ilk turda, onu da zar zor. Ondan guzel kura bence aslinda.

Verdasco da appearance fee'sini alip satmis maci belli.

Russell 17 Şubat 2010 21:31  

heyecana mahal yok, şimdi 2. tur maçını kaybetti vaidisova 3 sette..

Ezgi 18 Şubat 2010 01:03  

Stepanek'i de eledi Gulbis, şok üstüne şok :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP