6 Ağustos 2009 Perşembe

usta-çırak dedik de...

federer ve wawrinka 2008 olimpiyatları'nda çiftlerde altına ulaştıklarında ben de dahil bir çok kişi şaşırmıştı.. federer çiftler oynamayan bir isim ve wawrinka gibi çok da çiftler başarısı olmayan biriyle gidip olimpiyat altını kazanmak büyük işti.. bu birliktelikten sonra wawrinka'nın formu yükselmeye başlamıştı.. o da vatandaşı gibi tek el backhand vuruyor toplara.. usta federer çırağı wawrinka'ya bir şeyler öğretmişti kesin..

10 gün önce federer ve eşi mirka ikiz çocuklara sahip oldular.. stan wawrinka da mirka'nın hamile olduğunu öğreniz öğrenmez işe koyulmuş olsa gerek ki o ve sevgilisi ilham vuilloud bir bebek bekliyorlarmış.. isviçre tenisi 15 sene sonraya yatırım yapıyor.. timea'ya sesleniyorum.. naber?

3 yorum:

Spooky 6 Ağustos 2009 14:38  

steffi ile andre'nin çocuğunun üstüne tanımam :) öyle bir reklam da vardı...

bu arada hiç turnuva durumlarına bakamadm maçları falan kaçırdım mutsuzum

zop 6 Ağustos 2009 16:28  

stan'in websitesinin ingilizce versiyonunda haber olarak soyle gecmis webmaster:

"Rejoicing.
Stanislas Wawrinka is happy to announce that his concubine Ilham Vuilloud is pregnant. The baby is expected for february 2010."

Fransizca'dan cevirirken concubine'in anlami da ayni kalir diye dusunmus herhalde ama ingilizce'de cariye, metres gibi bi anlama geliyo. fransizca evlenmeden beraber yasayan kisiler icin kullanilan gayet yerinde bir kelime halbuki.

Sevgilisinin wawrinka'dan 10 yas buyuk oldugunu da not gecelim.

wawrinka ve konkubinine mutlulular :)

onur 6 Ağustos 2009 16:31  

hahaha detay için teşekkürler :)

evet 10 yaş büyük olduğunu öğrendiğimde garibime gitti benim de.. eski model bu arada ilham.. şimdi tv sunuculuğu yapıyormuş..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP