2 Ağustos 2009 Pazar

istanbul cup - gün 6

öfff bi kere de istediğim tenisçi şampiyon olsun, çok mu şey istiyorum? petkovic - bascinszky finali beklerken hradecka-dushevina finali düştü bize.. olmamalıydı..

günün ilk maçında hradecka ile petkovic karşılaştı.. hradecka yeni bir dinara safina mı oluyor korkusu başladı bende.. yaşı itibariyle biraz geç ama.. ilk turda çağla'ya ilk seti verdiği maçı kazandı.. ikinci turda görges'e ilk seti verdiği maçı kazandı.. çeyrek finalde yine 3 sete giden bir maç ile tur atladı.. aynı akşam çiftler maçında ipek/shvedova çiftini yendiler partneri ile.. bugün yine ilk seti kaybettiği maçı, neredeyse turnuvanın en uzun maçı olacak maçı kazandı ve kariyerinin üçüncü wta tour finalini oynayacak yarın.. ayrıca bu akşam oynadığı çiftler finalini de kazandı ve işin cılkını çıkardı.. çiftlerdeki 6. şampiyonluğu bu.. nasıl bir kuvvet bu, nasıl bir dayanıklılık..

bugünkü maç bir de yağmur arasına gitti.. yaklaşık 45-50 dakika durdu oyun.. dünkü 5 dakikalık udak duraksamayı saymazsak bu seneki ilk yağmur arasıydı..

toplara bu kadar sert vuran bir kadını canlı izlememiştim daha önce.. bugün 192 km/h ile servis attı.. yine çift el/tek el varyasyonlu forehandleri ile puanlara gitti.. ama onun dışında cidden hiçbir numarası yok.. ilk 50lerde fazla yaşamaması dileklerimle..

günün ikinci yarı final maçında vera dushevina ile timea bacsinszky karşılaştı.. dünkü bacsinszky'den eser yoktu.. dushevina toplara çok temiz vuruyor.. ilk seti çok rahat aldı.. ikinci sette seyircilerin de sempatik tavırları nedeniyle daha çok desteklemeye başladığı timea birazcık kıpırdanır gibi olsa da sonuca gidemedi.. oyun içindeki bazı hareketleri potansiyelinin yüksek olduğunu gösteriyor macar asıllı isviçreli'nin.. bir iki drop shot'ı çok etkiliydi mesela.. ve baselinedaki defansı çok sağlam.. bugün dushevina'nın arka arkaya kortun ters taraflarına gönderdiği topları enfes şekilde çevirmeyi başardı..

neticede yarınki final sonucunda bir tenisçi kariyerindeki ilk şampiyonluğuna ulaşacak..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP