23 Ağustos 2009 Pazar

cincy roger'a, rogers elena'ya..

roger federer güzel bir oyun sergilediği final maçı sonucunda cincinnati masters turnuvasını kariyerinde üçüncü kez kazandı.. novak djokovic ise üst üste ikinci kez finalde kaybetmiş oldu.. 6-1/7-5

maçın ilk setini kötü yayın kalitesi nedeniyle internetten izleyemedim.. djokovic çok basit hata yapmış ama.. ikinci sette oyun izleyebildiğim kadarı ile başabaştı.. ancak djokovic'in dünkü etkili vuruşlarından eser yoktu.. federer kort içinde koşmuyor sanki süzülerek ilerliyor gibi.. baseline'dan fileye yarışsalar bolt'u geçer bence..

ben bu postu yazarken dünyanın en sıkıcı maçında dementieva şarapova'yı iki sette yenerek şampiyon oldu ve üst üste yarı final oynayıp elenme kabusundan da uyandı böylece.. ocak ayından beri kazandığı ilk turnuva.. 6-2/6-3

şarapova'nın geldiği yer de azımsanmamalı.. geçen sene bu zamanlar ameliyat olmuş yatıyordu..

amerika açık öncesi son önemli organizasyon da bitti.. federer yine en büyük favori olduğunu gösterdi bu sonuçla.. yandaki ankette de öyle diyor zaten.. nadal bu vaziyette çeyreği bile geçemez.. murray, del potro, djoker ve roddick başabaş gidiyorlar.. aralarındaki maçları o günkü moral durumları ve vuruşlarındaki istikrar belirler..

bayanlarda ise hiçbir şey belli değil.. ilk 10'da pennetta hariç son zamanlarda istikrarlı biri yok.. şu an için en istikrarlılar pennetta ve stosur gözüküyor.. onlar da bu hafta new haven da ana tablodalar.. kuzy de var..

3 yorum:

Unknown 23 Ağustos 2009 23:20  

williamslara grand slam'lerde başka bir hava geliyor.(özellikle bu hava serena'ya yarıyor.)bence serena en büyük favori us open bayanlar öncesi.erkeklerdeyse bütün dileklerim federere.sende fırsatını buldun masha'ya övgüyü sıkıştırdın hemen araya :)

Yunus Dilber 24 Ağustos 2009 12:50  

Federer ile olan sevincim Masha ile kursağımda kaldı maalesef.Ne diyeyim?Zamana ihtiyaç var.Ama emin olduğum bir şey var ki 2010'un Masha yılı olacağı.Amerika Açık'ta ise şampiyonluk beklemiyorum bu yıl kendisinden.Tabii 1 hafta içinde Joyce müthiş servis atan bir Masha yaratmaz ise.:D:D

Bu arada set skorları:6-4,6-3 ;)

Dinza 24 Ağustos 2009 15:02  

Bence de favoriler Federer ve Serena. Gerçi Serena, Onur'un da belirttiği gibi mızmızlanıp durdu neredeyse 1 aydır ama mutlaka silkelenip kendine gelecektir. İkisini de sevmem ama finalde Safina ile oynayıp, hırsından ağlatırsa güzel olabilir. Evet, kötüyüm:))

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP