24 Ağustos 2009 Pazartesi

afedersin eşek kadar kupa mı olur!

toronto rogers cup trophy'si..


neyse ki portatifmiş meğersem..

2 yorum:

Dinza 24 Ağustos 2009 15:00  

Bu arada burada da belirtmeden geçemeyeceğim; Elena'cım kuzum, o kıyafet neydi öyle yahu?
Hadi diğerleri karşısında yine neyse de, Masha karşısında pek paçoz kaldın güzelim be! Gerçi onun karşısında ne giysen kurtarmazdı ama çok fenaydı, çoook.

Ozan Deniz 25 Ağustos 2009 00:35  

Akıl edebilmiş de bir kutu top alıp servis çalışmış galiba geçen hafta, yoksa bildiğimiz demi maç puanında iki tane çift hata yapar (selvi boyuna rağmen) ordan maçı verir annesine bakar ağlar sonra beni de ağlatır. Çok şaşırdım ama bir o kadar da sevindim bu zaferine. Bu kadar harika bir teknik çoktan bir grand slami hakediyordu, bir türlü olmadı, son umut US open, bir umut... Wilyıms broterlar demoralizeyken, sarı civciv jankovic hala baselinedan içeri bir adım öne gitmeyi öğrenememişken, ivanaovic kayıplardayken, sharap tam iyileşmemişken, safina abisinden kaptığı piskolojik virusle boğuşurken, navarro umutlarımı boşa çıkarmışken, tam zamanı DEMI hadi demi, US openı al demi o buzhokeyci kıroyu bırak demi bir de bana bak demi, seni seviyorum DEMI

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP