2 Temmuz 2009 Perşembe

bundan biraz daha alabilir miyim?

insanların uzaya çıktığı, atomu parçaladığı, hadronları çarpıştırdığı, robotları konuşturduğu bir çağda hala istanbul'da elektrik kesilebiliyor arkadaş.. üçüncü setin ilk 8 oyununu izleyemedim bu yüzden..


wimbledon 2009'un açık ara en iyi bayanlar maçını izledik.. doğal olarak justine'in maçlarından kilometrelerce uzaktı ama (k)oyunun olmadığı yerde elena'ya justine.. bütün grand slamlerde en az yarı final oynamış olan elena dementieva yine yarı finalde elenerek taraftarlarını ve kendine inananları hayal kırıklığına uğrattı.. hep aynı hikaye..

ancak servislerinde gözle görülür bir iyileşme var dementieva'nın.. ace falan (3 tane de olsa).. maç içerisinde dementieva'nın servis kullanırken topu havaya attığı ve raketle buluşturduğu noktalar grafik halinde verildi.. çok dağınık bir top fırlatışı var elena'nın.. dünkü roddick maçıyla karşılaştırıldı.. roddick'in attığı topların raketle buluştuğu yerlerin çapı 2,5 top çapını geçmiyor.. muazzam.. bu sayede bugünkü maç başa baş geçti.. ayrıca servislerinin düştüğü noktalar için de güzel bi grafik vardı.. yanılmıyorsam avustralya açık'taki şarapova maçında servislerinin hepsi ama hepsi şarapova'nın forehand tarafına düşmüş.. bugün daha dengeli bir dağılım vardı..

dementieva fileye daha çok geldi ve filede daha başarılıydı.. serena ise kendinden beklenecebileceği gibi acelerde ve winnerlarda dementieva'ya fark attı.. ayrıca mental olarak iki tenisçi de üst düzeydeydi.. serena maç puanını çevirirken oldukça soğukkanlı davrandı..

güzel mücadelede gülen taraf yine williams oldu ve kardeşini bekliyor şimdi yine finalde oynamak için..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP