2 Temmuz 2009 Perşembe

51 dakika ve hezimet

maçı izlemedim.. iyi ki de izlemedim.. yazacak bir şeyim yok, istatistiklere bakın ve siz yorum yapın:


williamslar finali hepimize hayırlı uğurlu olsun.. hadi bakalım..

5 yorum:

Russell 2 Temmuz 2009 19:57  

Safina ve Dementieva... Bunların yarı finale kadar oynadıkları maçlarda, setlerde 1-0, oyunlarda 5-0, pualarda da 40-0 geride olsalar da arkama yaslanıp bu maçı çevirirler derim. Tabii, Dementieva için yarı final, Safina için de final maçlarında tam aksi geçerli.

onur 2 Temmuz 2009 20:01  

bugüne kadar safina için "hiç grand slam şampiyonu olmayan 1 numara olur mu?" diye eleştirenlere katılmazdım.. sonuçta şarapova'nın da dediği gibi "sıralama asla yalan söylemez" derdim.. ama bugünkü maçtan sonra hak etmediğini düşünüyorum.. 1 numaralı seribaşşı hiç maça underdog olarak çıkar mı? çıkmamalı bence.. bence serena ve venus 1 ve 2 numaralı seribaşları olmalıydı turnuvada.. turnuvanın çok büyük bir yanlışıdır bu..

Dinza 2 Temmuz 2009 20:50  

Bu maçı Venüs ve Dinara'ya duyduğum had safhada antipatiden dolayı izlememiştim ama skoru görünce cidden merak ettim. Dünya 1 numarası nasıl bu kadar ezilebilir yahu, insaf!
Bu skora Dinara'nın rakete neler yaptığını ise daha çok merak ediyorum tabii:)

onur 2 Temmuz 2009 21:19  

bence raketi maç içinde yere vurmaya fırsat bulamamıştır.. raket yere inmeden maç bitmiş çünkü..

brokoli 2 Temmuz 2009 22:12  

1 numaranın yenildiği bu skor şaşırtıcı ama Venus iyi hele ki wimbledonda cidden çok iyi :)) kupayı da kazanıcaktır sanırım...

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP