29 Haziran 2009 Pazartesi

-cki

bugün turnuvadaki en büyük hayal kırıklığımı yaşadım.. kardeşi dışında venus'u burada yenebileceğini düşündüğüm tek kişi olan wozniacki, sabine lisicki karşısında berbat bir oyun sergileyerek elendi..

lisicki ise tıpkı wozniacki gibi polonya kökenli bir tenisçi.. wta turnuvalarında pek bir başarısı yok.. bu sene nisan ayında yine wozniacki'yi yenerek bir şampiyonluk almış, bir de geçen sene taşkent'te finalde sorana cirstea'ya yenilmişti.. sessiz geldi göremedim..

bugünkü maçta servislerinin etkinliği karşısında şaşırdım.. acaba her maçta böyle mi servis atıyor yoksa bugün gününde miydi merak ediyorum venus karşısında izlemek lazım bir de.. oyun içinde de defansı ve forehand'i gözüme çarptı.. çok koşuyor her topa dokunmaya çalışıyor.. bu turnuva onun için bir sıçrama tahtası olabilir.. bugün wozniacki önüne geçip, yolunu tıkadı.. her anlamda:


wozniacki de bu hareketten sonra hakeme söylendi..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP