30 Haziran 2009 Salı

en geç biten maç







29 haziran 2009 andy murray - stanislas wawrinka
wimbledon dördüncü tur mücadelesi
merkez kort
18:42 - 22:41

7 yorum:

Guguk Ku$u 30 Haziran 2009 11:32  

maçı izlerken yotuldum diyebilirim, bir ara yeter bitsin artık dedim. ama geröekten şu ana kadar ki en iyi maçtı bence. wawrinka' nın oyun tarzı federer' inkine benziyor. maçta da çok iyi oynadı, ama adam murray' i yense seyirciyi yenemezdi.

Adsız,  30 Haziran 2009 12:40  

Merkez Kortu ışıklar altında görmek ne kadar güzel. İnsanın inanası gelmiyor. Kapalı ve ışıklar altındaki kortun görüntüsü de şahaneydi.

İlk setin başlarını ve son seti izleyebildim. Wawrinka fizik olarak düşmeseydi keşke. Murray her an acayip hatalar yapabilecek bir yapı çiziyor. İstikrarsız... Bu anlamda, seyirci desteği pozitif miydi negatif miydi karar vermek ise zor. Verilen destek ise tenis müsabakası boyutunu aştı, kort Wembley'e dönüştü. Bence hoş olmadı. Çaresizlikten "İngiliz" değil "Britanyalı" vurgusunu sık yapan bir seyirci grubunun böyle tepki vermesi de doğal sanırım. Taraf tutmuyordum ama resmen sonlarda Wawrinka'nın kazanmasını istedim.

CNN Türk galiba yarı finalleri ve finalleri varecekmiş sanırım. O maçları eğer Barış Kuyucu ve Cahit Yavuz gibi hem taraf tutan hem de gereğinden fazla ve saçma sapan konuşan birtakım insanlar anlatacaksa, yine 300 küsur piksel büyüklüğündeki ufacık ekranlardan izlemeyi tercih ederim. Sinir olacaksam da olası bağlantı sorunlarına sinir olurum.

Buna karşın şu dünkü tarihi anları (ve tabii ki bütün tunuvayı) Fahri İkiler'den dinlemek ise kimbilir ne güzel olurdu. TRT, bir zamanlar Wimbledon'u da yayınlardı. Hatta 1995'te "Wimbledon 1994" adlı turnuva için hazırlanmış özel, belgesel nitelikli bir filmi bile göstermişti. Nereden nereye...

Blogunuzu bir yıldır takip etmeye çalışıyorum. Ekşi sözlükteki yazılarınız için de aynı şey geçerli. İyi iş çıkarıyorsunuz, derlemeler güzel oluyor.

onur 30 Haziran 2009 14:01  

bir ara ben de korkmadım değil seyirci nereye gidiyor diye.. ama fransızlar kadar saçmalamadılar.. yine wawrinka'nın basit hatalarını falan pek alışladıklarını duymadım.. ingilizlere güvenim tam bu konuda.. hele murray bi kazansın şu wimbledon'ı tekrar normale dönerler..

bence murray üzerindeki baskıları onu kötü yönde etkiliyor.. tim henman'da gelip gelip yarı finalde elenirdi..

cnn türk'ün öyle bir spiker/yorumcu sorunu var.. yapacak bir şey yok.. kanalın müdürü ben değilim malesef :) ciddi ciddi spiker çok büyük fark yaratıyor.. ben bütün wimbledon'ı internet üzerinden takip ediyorum ve bbc spikerleri kadar zevk aldığım başka stream yok.. finalleri de internet üzerinden izlemeyi düşünüyorum..

teşekkür ederim..

tuğba 30 Haziran 2009 21:17  

iva karlovic i hiç izlemedim. hakkındaki yorumlarını merak ediyordum ama benim sormama gerek kalmadan sen bir şeyler yazmışsın sevindim. senin federer i desteklediğini de gördüm ya ohh çok sevindim:):)

onur 30 Haziran 2009 21:19  

ehehe.. hayat işte hiçbir zaman büyük konuşmamalı :))

tuğba 30 Haziran 2009 21:23  

ha ha burada açtım ekşiyi neler yazmışlar diye ivo hakkında en süper yorumları koparnick diye biri yapmış bayıldım:):) kim ki bu koparnick ne güzel yazıyor :P:P:P

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP