7 Ağustos 2008 Perşembe

olimpiyat eşleşmeleri

bugün yapılan kura çekimi sonucu eşleşmeler belli oldu..

tek erkekler
tek bayanlar

dünya sıralamasının 2 haftalığına daha 1 numarasında kalacak olan roger federer ilk maçını dimitry tursunov ile oynayacak.. tursunov özellikle yılın bu zamanını çok iyi geçiren, amerika masters serilerinde coşabilen bir oyuncu.. olimpiyatlara da sıkı hazırlandığını düşünüyorum.. federer'i çok zorlayacaktır..

18 ağustos'ta 1 numaraya geçecek olan rafael nadal'ın rakibi daha kolay.. ilk turda italyan potito starace ile oynayacak nadal.. sert kortta şu an dünyanın en iyisi olduğunu düşündüğüm novak djokovic ise rafael nadal'ın tarafına düştü yine.. geçen hafta nadal'ı set vermeden yenmeyi başarmıştı djokovic.. ilk turda amerikalı robby ginepri ile karşılaşacak..

eşleşmelere genel olarak baktığımızda oldukça ilginç olanlar var.. birbirine yakın güçteki oyuncular ilk turda birbirleri ile eşleşmiş hep.. bu da ilk turda harika ve çekişmeli maçlar anlamına geliyor..

ivo karlovic - tomas berdych,
tommy robredo - andreas seppi,
nikolay davydenko - ernests gulbis,
janko tipsarevic - david ferrer,
gael monfils - nicolas almagro eşleşmeleri dikkat çekiyor.. özellikle gulbis ve tipsarevic'ten sürprizler bekliyorum..

final tahminim ise sürpriz - novak djokovic.. gerçekten tablonun üst tarafından kim gelecek bilemedim.. 2. tura çıkacakları bile hesap edemedim..

bayanlarda ise ana ivanovic ilk turda ukraynalı mariya koryttseva ile oynayacak.. kolay bir rakip kendisi için.. yeni 1 numara jelena jankovic ise davetiye ile gelen zimbabweli cara black ile ilk turda mücadele edecek..

buraya da genel bir bakış attığımızda erkeklere oranla daha acımasız olmuş eşleşmeler.. acımasız derken güçlü ile zayıf eşleşmiş hep..

tahmin yürütecek olursam serena williams - dinara safina finali olabilir..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP