4 Ağustos 2008 Pazartesi

countrywide classic

los angeles'ta düzenlenen countrywide classic tenis turnuvası da bugün başlıyor.. olimpiyalara katılamayacak olan tenisçiler andy roddick, marat safin, carlos moya, tommy haas, fernando verdasco, juan martin del potro gibi isimler mevcut..

andy roddick amerika açık'a daha iyi hazırlanabilmek için olimpiyatlar gibi 4 yılda bir gelen bir organizasyona katılmama kararı almıştı.. burada şampiyonluğun en büyük adayı.. ancak carlos moya ve tommy haas da son haftalarda form durumlarını yükselttiler.. marat safin ise amerika serilerinde kötü bir performans gösteriyor..

eşleşme tablosu
ilk günün programı
turnuva resmi sitesi

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP