31 Ağustos 2008 Pazar

decoturflarda görmek istemediğimiz hareketler

dün geceki maçta stanislas wawrinka ile flavio cipolla arasında maç sonunda gerginlik vardı.. cipolla oldukça pasif bir oyunla başladı ve öyle de devam etti maça.. topa hiç momentum vermedi.. kesme, güvenli vuruşlar yaparak rakibinin hata yapmasını bekledi.. bu sinir harbine dayanamayan wawrinka bir anda setlerde 2-0 geriye düştü.. bundan sonra cipolla'nın medikal molaları başladı.. zaten sinirleri yıpranmış olan stan iyice kendini kaybetti denilebilir.. önce rakibinin sekerek yürümesini taklit etti daha sonra cipolla'nın çift hatalarına "come on" ile karşılık verdi.. çocukca davranışlar olduğu muhakkak.. ancak maç sonunda, en olursa olsun, cipolla'nın tokalaşması gerekirdi.. tenisin gereğidir bu.. yapılmaması çok büyük ayıp, wawrinka'nın maç içerisindeki hareketlerinden kat be kat ayıp bir davranış italyan tenisçinin yaptığı..

maçtan sonraki toplantıda wawrinka
"cipolla kaybettiği her sayıdan sonra acıdan ölüyormuş gibi hareketler yapıyordu ancak görebildiğim kadarıyla gayet iyi koşabiliyordu" diyerek yaptığını meşru kılmaya çalıştı.. ayrıca "basit hatasından sonra sadece 1 kez come on dedim" diyerek sanki 1 kez ya da 10 kez dese bir şey fark edecekmiş gibi kendini savunmaya çalıştı.. çocukca hareketler bunlar..

ama dediğim gibi cipolla'nın maç sonunda yaptığı asla affedilemez..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP