28 Ağustos 2011 Pazar

new haven: dört sene üst üste şampiyon oldu


…New Haven’ın kralı olduuuu.

Bazı tenisçilerin bazı turnuvalarda aslan kesilmesi ilginç geliyor bana. Stepanek’in sezonun başında esmesi, bir zamanlar Tursunov’un Amerika Serileri’nde coşması… Wozniacki de New Haven’ı çok seviyor. Big cat. Turnuvaya ilk katıldığı 2008’den bu yana maç kaybetmedi. Düşün daha benim blog yeni açılmış. O kadar eski. 17 maç üst üste kazandı, bir de Irene’yi yendi. Yağmur nedeniyle maç duraksadı. Yine de etkilenmedi. Hatta müsabakanın yakınlardaki bir kapalı tenis kortuna alınması bile düşünülmüş, öyle diyeyim.

Bu yıl geçen yıllardan farklı olarak yanında sevgilisi vardı. Şu zengin, sopalı çocuk. Böyle Yale’de öbüşmeler falan. Ergenlerin aşkı da başka oluyor. Neyse efenim Wozniacki kızımız finalde Cetkovska ile karşılaştı ve gün sonunda da kupasını kaldırıyordu. Cetkovska isimli insan Wimbledon’da Ana’yı eleyen işte. Bu turnuvada da elemelerden geldi Büyük Radwanska’yı, Bartoli’yi, Li Na’yı eledi.

Venus Williams bu turnuvayı 99-2002 arası dört kere üst üste kazanmıştı. Onu egale etti Caro.
Woz için üst üste gelen yenilgilerden sonra bu yarı-evinde kazandığı turnuva Amerika Açık öncesi “all systems nominal” uyarısını vermiştir. Yine de kazanamayacaksın Caro.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP