30 Ağustos 2011 Salı

maç programı: amerika açık 2011 - gün 2


İkinci günün en önemli maçı şüphesiz kariyerinde ikinci kez Amerika Açık ana tablosu gören milli raket Marsel İlhan ile deneyimli Kanadalı Frank Dancevic arasında olacak. Altı nolu kortun ikinci maçında karşı karşıya gelecek ikilinin mücadelesi 20.00 sularında başlayacak. Kort yayın kortu olmadığından, müsabakanın TV yayını olmayacak.

Merkez kortta yani Arthur Ashe'te iki dünya 1 numarası arka arkaya mücadele edecek. Ancak günün açılışı Victoria Azarenka'nın. Belaruslu dört numaralı seribaşı, İsveçli Johanna Larsson ile karşılaşacak.

Bu maçın ardından ilk Grand Slam zaferini kovalayacak olan Caroline Wozniacki, Nuria Llagostera Vives ile ikinci tura çıkma mücadelesi verecek. Kadınlardaki 1 numaranın ardından erkeklerde dünya 1 numarası ve bu sezonun yalnızca iki mağlubiyetli ismi Novak Djokovic, elemelerden gelen İrlandalı Conor Niland'a karşı raket sallayacak.

Merkez kortun akşam seansında son şampiyon sahne alacak. İki numaralı seribaşı Rafael Nadal'ın rakibi Andrey Golubev olacak. Kortun kapanış mücadelesi ise performansı merakla beklenen Serena Williams ile genç Sırp Bojana Jovanovski arasında.

Louis Armstrong kortunda açılışı David Ferrer - Igor Andreev müsabakası yapacak. Fransa Açık finalisti Francesca Schiavone ve Li Na ilk maçın ardından arka arkaya ilk tur mücadelelerine çıkacak. Kortun son maçı ev sahibi raketlerden ve eski ilk 10 oyuncularından James Blake ile Jesse Huta Galung arasında yapılacak.

Üçüncü büyük kort olan Grandstand'de Federer'i üst üste iki kez yenmeyi başaran Jo-Wilfried Tsonga, Jelena Jankovic, Marsel'in olası ikinci tur rakibi Fernando Verdasco ve Ana Ivanovic'in ilk tur mücadeleleri sahne alacak.

Günün dikkat çeken diğer eşleşmeleri şöyle:
Iveta Benesova - Jarmila Gajdosova (13 nolu kort, dördüncü maç)
Flavia Pennetta - Aravane Rezai (11 nolu kort, ilk maç)
Mikhail Youzhny - Ernests Gulbis (11 nolu kort, ikinci maç)
Yanina Wickmayer - Sorana Cirstea (7 nolu kort, ilk maç)

TÜM MAÇLAR İÇİN TIKLAYIN

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP