29 Ağustos 2011 Pazartesi

maç programı: amerika açık 2011 - gün 1


(Eurosport yayın akışı için tıklayın)

Kasırga’nın beklenenden hafif şekilde yoluna devam etmesinin ardından Amerika Açık programda bir sarkma olmadan başlayacak. İşte ilk günün önce çıkan müsabakaları:

İsmini eski ABD’li tenisçilerden Arthur Ashe’ten alan merkez kortta açılışı ev sahibi Mardy Fish yapacak. Cuma günü açıklanan ilk programda ilk maç Wimbledon şampiyonu Petra Kvitova’nın gözükse de dün organizatörler ufak bir değişiklik yapı. Bu yıl Amerika Açık Serileri’ni şampiyon olarak tamamlayan Fish’in rakibi Alman Tobias Kamke.

Ardından kadınlarda üç numaralı seribaşı ve 2006 şampiyonu Maria Sharapova, genç Britanyalı Heather Watson ile karşılaşacak. Akşam seansında iki kez Amerika Açık şampiyonu ev sahibi raket Venus Williams, Vesna Dolonts karşısında ikinci tur vizesi arayacak. Kortun kapanışını ise yaşayan efsane Roger Federer yapacak. Rakibi Kolombiya’dan Santiago Giraldo.

Louis Armstrong kortunda beş müsabaka var. Gelecek vaat eden ABD’li Ryan Harrison, 27 numaralı seribaşı Marin Cilic önünde sürpriz arayacak. Bu mücadeleyi takiben üç kadınlar maçı oynanacak. Kvitova, Zvonareva ve Bartoli sırasıyla görece zayıf rakipleri karşısında ilk sınavlarını verecekler.

Genç bir raketle güne başlayan kort, bir başka genç tenisçiyle perdeyi kapatacak. Geleceğin Federer’i denilen Grigor Dimitrov ile yedi numaralı seribaşı Gael Monfils ikinci tura çıkmak için mücadele verecek.

Müsabakalar Arthur Ashe ve Grandstand kortları hariç saat 18.00’de başlayacak. Maçların başlama saati Grandstand’de 19.00, Arthur Ashe’te ise 20.00.

Günün dikkat çeken diğer müsabakaları:
Ivo Karlovic – Fernando Gonzalez (6 nolu kort, ikinci maç)
Radek Stepanek – Philipp Kohlschreiber (11 nolu kort, üçüncü maç)
Urszula Radwanska –Agnieszka Radwanska (11 nolu kort, dördüncü maç)
Ekaterina Makarova – Maria Kirilenko (7 nolu kort, üçüncü maç)

TÜM PROGRAM BURADA!

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP