22 Nisan 2011 Cuma

raketin intikamı!!!11!!1!!

Biliyorsunuz bazı turnuvalarda Vera’ya raket dayanmıyor. Amerika Açık’ta olmuştu en akılda kalanı en son. Bu sefer Stuttgart’ta yine koçunun raketiyle oynamak zorunda kaldı Rus tenisçi. Geçen seneki Rogers Cup’ta oynadığı ve kaybettiği Woz maçından sonraki absın toplantısında sordular bunu Zvonareva’ya.

Q. At the end you seemed frustrated with your racquet?
VERA ZVONAREVA: I was having some issues with the racquets. The throat pieces, they keep breaking. If they break, my string always breaks in the throat of the racquet and then you cannot see if it is broken, and when you hit the ball it goes off. We are trying to fix the issue. It’s small things, but we’ll fix it. In the first match it broke three times. I know some other players were having the same problem. It doesn’t change anything about the game, but...

dedi.


“Küçük bir şey ama düzelteceğiz.” Aradan sekiz ay geçti. Hâlâ aynı sorun. Raket boğazı. Bugün Stosur karşısında dokuz kez raket kordaj patladı. İşin ilginci ise kendi Prince raketi yetişmeyince hitting partnerının Babolat’sını kullanmak zorunda kaldı ve galiba o hiç patlamadı. Tabii kendi raketi gelince yine ona geçti ama yine patladı Prince. Komik bunlar gülün.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP