22 Nisan 2011 Cuma

fes: ana'yı klonlamaktan vazgeçin

Önce Cirstea çıktı, sonra Görges. Başarısız Ana klonlamalarının ardından bu sefer altın oran tutturulmuş gibi. Fas'ta devam eden turnuvada mücadele eden ev sahibi raketlerden Nadia Lalami ikinci turda Rezai'yi devirip dikkatleri üzerine çekti. Turnuvaya wildcardla katılan Lalami'nin benim de dikkatimi çekmesinin nedeni ise Ana'ya olan benzerliği.


1990 doğumlu raket dünya 497.'si.

Nadia çeyrek fnalde Kirsten Flipkens ile karşılaşacak. Hadi hayırlısı. 

Fas'taki turnuvada diğer çeyrek finalistler arasında sezona sürpriz bir kupa ile başlayan Greta Arn, genç Rumen Simona Halep, serbest düşüş Melanie Oudin ve Real Madrid-Barcelona maçı sırasında Twitter'dan sergilediği Madridli duruşu ile sevgimi kazanmış Dinara Safina da var.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP