18 Nisan 2011 Pazartesi

fed cup: sırbistan yine yaptı



Öte yandan gelecek yıl en üst kategori olan World Group'ta mücadele edecek ülkeleri belirleyecek play-offlar'da ise şu sonuçlar alındı:

Almanya - ABD: 5-0
İspanya - Fransa: 4-1
Slovakya - Sırbistan: 2-3
Avustralya - Ukrayna: 2-3

Seneye Rusya, Çek Cumhuriyeti, İtalya ve Belçika'nın yanında Almanya, İspanya, Sırbistan ve Ukrayna mücadele edecek.

Bu da demek oluyor ki tarihte ilk defa ABD ve Fransa World Group'ta olmayacak. Bu da demek oluyor ki tarihte ilk defa sekiz takım da Avrupalı olacak.


Almanya'nın ABD'yi yerle bir etmesi sürpriz değildi. Oudin'le, McHale'le olacak iş değil o zaten. İspanya evinin ve toprak krotun avantajını kullanmışa benziyor. Ukrayna ise Stosur'suz Avustralya'yı küme düşürdü.

Ancak en son biten eşleşme parmak ısırttı. Sırbistan ile Slovakya ilk günü 1-1 ile geçmişlerdi. Bugün oynanan ilk maçta Ana Ivanovic, Cibulkova karşısında yine karın kaslarından sakatlanınca yine kara bulutlar geldi. Vincent Malloy gibi kalakaldım.

Fakat Jankovic çıktı önce Hantuchova'yı yendi. Skoru 2-2'ye getirdi. Ardından inanılmaz gergin geçen bir çiftler maçını partneri 94lü Aleksandra Krunic ile son seti 9-7 kazanarak turu getirdi. JJ'yi ender sevdiğim anlardan biriydi.

Hadi kızlar Jovanovski de toparlasın kendini, seneye bir de Fed Cup şampiyonluğu getirin bize.

1 yorum:

Russell 18 Nisan 2011 17:36  

Sırbistan çiftleri 2-6 1-5 0-30'dan çevirmiş, piii.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP