18 Nisan 2011 Pazartesi

mc: yedi oldu


Bir yanı dağ, diğer yanı deniz... Monte Carlo'da merkez kortun manzarası tam da zenginlere layık. Mhhhh Tolga harikasın...

Konumuz şu ki Nadal insanlık sınırlarını zorluyor. Bir turnuvayı yedi kez üst üste kazanan ilk insan oldu. Bu adamın 44+xy kromozom taşıması insan olduğunu kanıtlamıyor bence. İnsan değil, toprak kendisi. İlksel çorba daha. Dönüşmemiş.

Maç sıkıcıydı anlatacak pek bir şeyim yok. Ferrer iyi mücadele etti. Karşısında Nadal dışında belki sadece şu anki Djokovic olursa kaybederdi. İyi oynadı. Nadal'ı baseline'ın dışında tuttu. Drop-shotları etkiliydi. Ama işte Nadal var abicim karşısnda.

Bu seneki ilk şampiyonluğunu elde etmiş oldu Rafa. Bakalım bu sene tüm toprağı silip süpürebilecek mi. Ha bi de Masters sayısı 19 oldu. Fiiuuu...

1 yorum:

arda 18 Nisan 2011 23:29  

Nadal için bir yerden başlamak gerekirdi .Bu turnuva tam zamanında yetişti bence.Turnuva diyorum çünkü turnuva özne burda , dediğin gibi Nadal toprağın efendisi.


ps: Onur Akmeriç'ten daha sık yazmasını rica ediyoruzz!!! :):)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP