1 Ocak 2011 Cumartesi

2011'in ilk el clasico'su nadal'ın


İzleyemedim, evet hiçbir fikrim yok maçla ilgili. Ama sezon boyunca sadece Mayıs ayında Madrid'de karşılaşan ikilinin 35 günde dört maç yapması ilginç oldu.


(Foto: AP / Reuters)

3 yorum:

Beril 1 Ocak 2011 22:31  

hahaha nadal'ın ilk fotodaki tipi nedir yaa tam küçük yaramaz bir velet :)
bilmeyen de ilk kupası falan sanar :)

kirpi 1 Ocak 2011 23:09  

İlk fotoda ikisi de süper.. Anahtar falan salladı birileri herhalde bizim çocukluğumuzdaki gibi :)

Unknown 2 Ocak 2011 12:43  

maçta ikisi de iyi gözüktü,servisleri ve fiziksel durumları iyidi,federerin forehand i iyi çalıştı ve zaman zaman balyoz gibi forehadler çıkardı,backhand ise belli bir çizgideydi ama nadalın azgın vuruşlarında hatalar kaçınılmazdı ayrıca iki oyuncu da servis oyunlarında baskındı yanılmıyorsam maç boyunca 1 servis kırma fırsatı yakalandı onu da nadal değerlendiremedi,güzel maçtı...

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP