22 Ekim 2010 Cuma

stockholm: 900

Stockholm'de Federer kariyerinin 900. maçına çıktı. Taylor Dent karşısında 6-1/6-2 kazandı karşılaşmayı İsviçreli. Bu 900 müsabakanın hiçbirinde sakatlık yüzünden çekilmemek apayrı bir rekor zaten. Superman panikte! Panic at the center court!

"Bundan daha iyi bir kariyer isteyemezdim" diyen Federer ilk seti 17 dakikada kazandı. İkinci sette Dent mücadele etmeye karar verip, birkaç servis kırma puanı elde etse de Federer servisinin kırılmasına izin vermedi. "Aptalca hatalara mahal vermedim, atak oynadım ve yeni şeyler denedim. Hatta fark açıldıkça servis-vole bile deneme fırsatı buldum" diyen Federer çeyrek finalde İsviçre'nin iki numarası Stanislas Wawrinka ile oynayacak.


Tablonun üst kısmında bir vatandaşlar buluşması daha var. Bunlar bir de adaş. Dodig ile Ljubicic yarı finale kalmak için mücadele edecekler. Elemelerden gelen Dodig ilk turda 8 numaralı seribaşı Robredo'yu saf dışı bırakmıştı.

Tablonun alt tarafında Söderling turnuvadaki ilk maçında Benjamin Becker'i 6-3'lük iki set ile geçti. Bir başka Alman Florian Mayer ile karşılaşacak çeyrek finalde bugün.

İlk turda Bellucci'yi eleyen Blake o hızla elemelerden gelen Bachinger'i de yenerek 390254871540 gün sonra iki müsabaka üst üste kazanmış oldu. Çeyrek finalde Jarkko Nieminen ile oynayacak. Fin raket de Berdych'i yendi. Londra'ya gitmek istemiyorsan söylemen yeterli oysa ki Tomas. Kim der bu adam Wimbledon'da Federer'i yendi.

(Foto: Getty)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP