22 Ekim 2010 Cuma

lüksemburg: açın ana'nın önünü

Ivanovic nazara gelmiyor artık. Artık bakışlarım nazar değdirmiyor bu güzel tenli kadına. Geçen hafta Linz'de şampiyon olan Ana, bu hafta Lüksemburg'da önce Larsson'u bugün de Parra Santonja'yı iki sette geçerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde, geçen hafta da mağlup ettiği Julia Görges ile karşılaşacak. Onu çok rahat yenmişti. Bakalım Alman raket hatalarından ders çıkartabilmiş mi göreceğiz.

Ana'ya nazar değdirmiyorum dedim aksine önünü de açıyorum. Şampiyonluk yolundaki en önemli engellerden, 1 numaralı seribaşı Elena Dementieva turnuvadan çekildi. Sağ ayağında bir iltihaplanma olmuş. Doha ne olacak belli değil. Geçen hafta sakızına kadar gördüğümüz Hercog da böylece çeyrek finale yükselmiş oldu. Rakibi Kerber. Anjjjeeliiiiiikkk Kerber.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP