1 Ekim 2010 Cuma

çin açık: kadınlar kurası

Şimdi Tokyo'da yarın kadınlar finali var. Pekin'de hop kadınlar ilk tur başlıyo. Durun yahu bir soluklansaydık.

Japonya'da yarı final oynayan dört isim -ki onlar Caro, Elena, Vika ve Franny- Çin'de ilk turu bye geçiyorlar. Güzel ilk tur eşleşmeleri mevcut. Öncelikle Ana Ivanovic'e ilk turda yine Marion Bartoli'yi çıkaran kuraya teessüflerimi iletiyorum. Ana, Tokyo'da ikinci turda mağlup olmuştu Fransız'a. Ama Bartoli bir sonraki turda Azarenka karşısında ilk set sonunda sakatlanarak maçtan çekilmişti. Durumu nasıl bir haberim yok. Eğer hala ufak sorunları varsa Sırp raket affetmez.

Diğer göze çarpan eşleşmeler, Nastya-Kanepi, Wickmayer-Cibulkova, Rezai-Dulko, Safarova-Petkovic ve Safina-Zvonareva. Bu hafta Tokyo'da final oynayacak olan ikili Caro ve Elena, Pekin'de çok yakın düştüler. Çeyrek finalde karşılaşma olasılıkları var.

Ev sahibi raketlerden Jie Zheng, turnuvaya sakatlığı nedeni ile katılmazken, Na Li bugün yaptığı açıklamada "Benden de pek bir şey beklemeyin" mealinde bir şeyler söyledi. Önceliği yıl sonundaki Asya Oyunları'na veriyormuş Çinli raket.

Ana Tablo
Erkekler tablosu henüz çekilmedi.

Cumartesinin programı şöyle

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP