29 Eylül 2010 Çarşamba

video: hayat bazen çok zor...


Yıldız olmanın en zor yanı. Şu yaptığı şeyden zevk alıyormuş gibi gözükmek sanırım en zor tarafı işin. Tamam çocuklara tenisi sevdir, kültür elçiliği yap, sporu tanıt, bunlar güzel şeyler de. Bu işkence be abi. Japonların kafası zaten ayrı bi' dünya... Hepsinin kafada ayrı bir hayal. Bu hayalgücüyle o kadar şeyi icat ediyorlar galiba. Eğer videonun sonuna kadar dayanabilirseniz bana da anlatın sonunda bir şey oluyor mu.

4 yorum:

Beril 1 Ekim 2010 19:00  

haha yazık cidden kadının ses tonu bile işkence :)

Deniscik 1 Ekim 2010 20:37  

Hayır bir de bu kıza kibirli diyorlar ya, açıp şu videoyu bir izlesinler. Herhangi bir starlığı olmayan ve dolayısıyla buna bağlı kaprisleri de olamayan bir insan olarak ben bile Masha'nın yaptıklarını yapamam diyorum ki; kızcağız Japon çocukları tenisi, sporu sevsin diye tavuk taklidi de yapıyor, deve cüce de oynuyor ve tüm bunlar olurken bir de zil sesli bir kadının kapalı alanda yankılanan sesine maruz kalıyor. El insaf ama!

stanbul 2 Ekim 2010 12:20  

Kazandığı 3.sınıf turnuvalar haricinde bu sene elle tutulr başarısı yok.Videoyu izliyince acıdım yeminle:DGerçi bu kadın eline raketi almadan o kadar parayı cebine indiriyosa babasının hayrına o aptal sese katlancağını sanmıyorum.Pazarlama-ticaret böle bişi olsa gerek kibirinden hala bişi kaybettiğine şahit olmadığım Mariaya bile şebeklik yaptırır:D Ama haksızda sayılmaz o kadar parayı ben alsam bende aynısını yapardım:D

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP