26 Eylül 2010 Pazar

del potro dönüyor, marsel malezya'da

Erkeklerde 27 eylül-3 ekim haftasındaki turnuvalara bir göz atalım.

Tayland Nadal'ı cukkalamıştı bildiğiniz üzere. Dünya 1 numarası Bangkok'ta mücadele edecekken gözler sadece onda olmayacak. Zira del Potro da Avustralya Açık'tan bu yana ilk kez bir turnuvada mücadele ediyor. Dördüncü turda Marin Cilic'e elenmiş ve ardından bileğindeki sakatlık nedeniyle turdan uzak kalmıştı. Dördüncü basamaktan da 35'e kadar geriledi. Sekiz ay geçmiş. Bakalım form durumu nedir, ne değildir.

5 numaralı seribaşı olarak mücadele edeceği Tayland'a inen Tandilli, "Üç sene önce ilk kez geldiğim Tayland'a geri dönmek çok güzel. Bangkok güzel bir şehir ve Taylandılar çok cici insanlar =)))) Öptm, pls, tşk, bye" şeklindeki robotik demecinden sonra Rochus'lerden Chris olanıyla oynayacağı ilk tur maçına hazırlanmaya başladı.

İlk dört seribaşı ilk turda bye alıyor. Bunlar Nadal, Verdasco, Melzer ve Gulbis. Evet Gulbis. Başka türlü tur atlayacağı yok zaten. İkinci turda Schüttler-Mello maçının galibi ile oynayacak ve evine dönecek Letonyalı. Pipisine hakim olabilirse tabii Taylandlar'da (Gulbis'in İsveçli kızlar ile imtihanını hatırlatırım).

Bangkok Ana Tablo

Malezya, turuli ejya. Gördüğünüz üzere bir Malezya olup da ATP Tour turnuvası sokamadık ülkeye. Ama naptık ana tablosuna bir Türk soktuk. Kuala Lumpur'da Proton Malaysian Open haftanın erkeklerdeki diğer organizasyonu.

İlk 10'dan dört oyuncu bulunuyor bünyesinde. Söderling, Davydenko, Berdych ve Youzhny. Bana kalsa Ferrer'i de sayarım. Çiçeği burnunda top 100 oyuncumuz Marsel de burada ana tabloya doğrudan katıldı. İlk turda Rus asıllı Özbek Denis Istomin ile eşleşti. Şaka gibi lan! İlk turu geçerse (ki çok zor) ikinci turda Tomas Berdych ile oynayacak ve bence bu turu geçme şansı ilk turu geçme şansından daha fazla. Hepimiz Marsel'e protonlarımızı gönderiyoruz.

İlk turdaki Baghdatis-Nishikori eşleşmesi can yakar. Tomic de belki Ferrer'i zorlar.

Kuala Lumpur Ana Tablo

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP