29 Eylül 2010 Çarşamba

sakatlıklar, ameliyatlar, kazalar ve hastalıklar

Kim Clijsters ayak tabanından bir et benini aldırdıktan sonra ameliyat yerinin iltihaplanması dolayısıyla Pekin'deki turnuvadan çekildiğini açıkladı. Twitter'dan da ayağının tabanının fotoğrafını gönderdi fanlarına. Kaba bi hareket. Ben de öyle koca bir ayak tabanı görmenizi istemediğim için olayı yumuşatarak size aksettiriyorum.


Evgeny Korolev sezon başından beri güreştiği dirseğine en sonunda pes etti.  Bu haftasonu ameeliyat olacak Kazak raket dört ay kortlardan uzak kalacak. Avustralya Açık'ı da kaçırabilir yani.

Amerikalı Robby Ginepri de ameliyat masasına yatanlardan. Bisikletten düşüp kolunu kırmış adam. Sen hiç Cancellara'yı tenis raketiyle gördün mü? Sezon başından itibaren oynamaya başlayacakmış Ginepri.

Serena Williams Moskova'ya kadar yetişirim demiş. Hatta bununla kalmamış vizeye başvurmuş.

Bu arada biliyorsunuz haftaya Commonwealth Oyunları başlayacak. Hindistan'da sivrisinekler vasıtası ile bulaşan hummadan tutun, oyuncuların konaklayacağı odalarda çıkan yılanlara kadar tam bir fiyaskoya doğru gidiyor organizasyon. Bu yüzden onlarca sporcu Oyunlar'dan çekildi. İskoç tenisçi Elena Baltacha da onlar arasında. Baltacha'nın bağışıklık sistemi ile ilgili bir rahatsızlığı varmış bu sayede bunu da öğrenmiş olduk.

1 yorum:

kirpi 29 Eylül 2010 06:13  

Kim Clijsters'a "Serena'nin ayagi gercekten sakat miydi?" sorusunu o kadar cok sormuslar ki kadincagiz ne olur ne olmaz deyip ayaginin fotografini gondermis. Hak verdim.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP