2 Nisan 2010 Cuma

miami: yine kim


Kim Clijsters, Juju'yu yine yenmeyi başardı. İki tenisçinin ikinci kariyerlerindeki ikinci buluşmalarında üç set ve çok çekişmeli bir maç sonrası kazanan Clijsters böylece ikili arasındaki maçlarda durumu 12-12'ye getirdi. Maça büyük bir dominasyon ile başlayan Clijsters ilk seti 6-2 ile kazandı. İkinci sette de 3-0 öne geçerek maçta çok avantajlı bir konuma gelen (rakibine göre) genç Belçikalı maçı iki sette bitiremedi. Justine Henin 3-0 dan geri gelip seti tie-break'e götürdü ve tie-break oyununu da kazanarak setlerde durumu eşitledi. Son set tie-breakinde ise 6-3 geriye düşen Henin üç kez maç puanı çevirdi ve durumu 6-6'ya getirdiyse de Kim Kong 8-6'lık skorla son setin tie-break'inei hanesine yazdırdı ve finale yükseldi. Finalde karşılaşacağı isim ise Venus Williams. Williams, bence sürpriz bir şekilde yarı final gören Bartoli'yi de rahat bir oyunla mağluo etmeyi başardı.

Henin yarı finali görmesiyle 450 puan daha aldı ve haftaya ilk 25'te olacak yanlış hesaplamadıysam. Kim Clijsters ise şampiyon olursa ilk 10'a giriyor.

Erkeklerde Söderling ve Berdych yarı finalde karşı karşıya gelecek. Bugün saat 20'de Nadal ile Roddick finale çıkmak için karşı karşıya geliyor. Akşam seansında ise Söderling ile Berdych mücadele edecekler. Ev sahibi tenisçinin maçı neden gündüz seansında anlamak güç.

4 yorum:

Spooky 2 Nisan 2010 19:39  

Eurosport'ta tekrar yayınlar varken şu saatte Live bilmemne yarı finali gibi bir şey çıkıyor ya logonun altında... İşte nereye dilekçe vereyim, gideyim kendimi zincirleyeyim olmasın o.
Kendimi tüm iletişim araçlarına kapadım maçı izliyorum heyecanı gitmesin diye, hop Clijsters-Venus finali diye çıkıverdi üzüldüm.

Clijsters'ın 2. setin dördüncü oyununda 3-0 önde iken 3 kere çift hata yaparak servisini kırdırması da garipti. Çıkaramadım ama sanki öyle bir maçını daha önce izledim. Yine öndeyken kendi kendine vermişti maçı...


---------------------
Bir de 3. fotoğrafın üstündeki son cümlede "mağluo" olmuş.
----------------------

Russell 2 Nisan 2010 20:38  

Roddick-Nadal maçı sabah, çünkü onlar Berdych ve Soderling'den 1 gün önce oynadılar çeyrek final maçını. :)

onur 2 Nisan 2010 20:44  

E normalde 1 haftalık turnuvalarda arka arkaya maç yapıyo tenisçiler. Grand Slamlerde de bir taraf her zaman yarı final ya da final maçlarına 1 gün fazla dinlenip çıkar. Banane banane..

K. A. 2 Nisan 2010 20:56  

İşte Wta Tour bu!

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP