30 Mart 2010 Salı

karlovic'in boyu yetmezmiş gibi

Karlovic'ten hiç hazzetmediğimi bilirsiniz. Tamamen kurallar dahilinde olan ama gerçekten hiç de sportmence olmayan bir "underhand" servisi var videoda. Teniste geldiği yeri sadece servislerine ve dolayısıyla boyuna borçlu olan biri yapıyorsa bunu daha da iğrenç bir hal alıyor durum. Hele ki karşıdaki adam Tommy Haas ise daha da kızarım. Stockholm 2007 yarı finali bu. Karlovic bu maçı kazanıp finalde de Thomas Johansson'u yenerek kariyerinin tek sert zemin şampiyonluğunu kazandı.




Bu da Miami'den bir fotoğraf. Söderling'in koçu Magnus Norman blogdunda yayınlamış. Karlovic ve tavan.

2 yorum:

lembo 30 Mart 2010 14:52  

karlovic, bu hareketten soonra bir de adamım diye sokağa çıkmamıştır umarım. haas'a helal olsun. hiç ses etmemiş, mimik bile yok. yorumu bile bırakmış.. biz de burdan karlovic'e ana avrat sövmüş olalım. inşallah katıldığın her turnuvada ilk turda elenirsin.. pis adam..

K. A. 31 Mart 2010 01:42  

o anı ölümsüzleştiren kişi gözümde efsanedir. yaklaşık 4 dakika eğlendim sayesinde.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP