2 Ocak 2010 Cumartesi

ilk haftanın kuraları

Brisbane'in kurası çekildi. Juju 2 numaralı seribaşıyı çekerek ne kadar şanssız olduğunu gösterse de aslında 2 numaralı seribaşının talihsizliği oalrak geri döndü bu. Nadia Petrova olunca bahsi geçen seribaşı, böyle oluyor. Nadiacık geçen sene de hep Şarapova'yı çeke çeke bi hal olmuştu. İkinci güzel ve ilginç eşleşme Dokic ile İvanovic arasında. Aslında ikisine de Sırp kökenli Avustralyalı diyebiliriz. Ivanovic de sevgilisi yüzünden Avustralya yerlisi oldu olacak. Bumerang atmayı falan öğrenmiştir, kangurularla mutual yaşam vs... Neyse, 2009 yılı ikisi için de iyi geçmemişti bakalım ne olacak sonuç.

Erkeklerde Roddick ile diğerleri arasında dağlar var normalde ama bu da Roddick. Absürt sonuçları çok görülmüştür. Peter Luczak ile oyanayacak ilk turda. İlk turun en renkli maçı Mardy Fish ile Marcos Baghdatis arasında. Baggy yapabilir bu turnuvada bir şeyler.

Çiftlerde İpek Şenoğlu Letonyalı Liga Dekmeijere ile partner olmuş. İlk turdaki rakipleri Hlavackova/Hradecka ikilisi. Hradecka'yı İstanbul Cup'tan tanıyoruz.

Katar'da, Doha'da Federer ilk turda Christophe Rochus ile oynayacak. Bakalım Söderling mağlubiyeti onu mental yönden etkilemiş mi göreceğiz. Nadal ise ilk maçını Simone Bolelli ile yapacak. Tablonun zor tarafı Federer'e çıkmış ayrıca. Davydenko var.

Chennai'de Marsel elemelerin ilk maçını kazandı. İkinci maçına yarın çıkıyor. Elemelerden gelecek olan 4 tenisçinin ana tabloda eşleşecekleri rakipler zor değil. Bu yüzden Marsel'in ne yapıp edip çıkması lazım ana tabloya.

Robin Söderling ilk turda Robby Ginepri ile oynayacak ki yenilebilir bak. Tipsarevic'e Carlos Moya çıkması ise şanssızlık da seribaşılara bakıyorum hep zor adamlar çıkmış. İlginç bir kura olmuş.

Bu da Auckland'deki güzeller..

4 yorum:

Spooky 3 Ocak 2010 10:32  

ipek şenoğlu, shvedova ile temelli ayrılmış mı?

shvedova'nın tekler mücadelesi onları zorluyordu ama fena değillerdi.

Unknown 3 Ocak 2010 11:08  

Nadal sezona ballı başlamış,Katar'da gayet basit bir tablo var karşısında.Federer'ciğim ise zorları sevmiştir diyerek ona başarılar dilerim :)
Brisbane'de Kim,Tathiana Garbin'i,Alicia Molik ise E. Makarova'yı yenmiş.Kim Clijsters ile Alicia Molik karşılaşacak.Güzel olacağa benzer.Juju'nun performansını merakla bekliyorum.Son hazırlık maçında Juju,Petrova'yı geçmişti,burada da geçecektir.Eğer Peto'yu geçerse zorlanacağı bir rakip yok bana göre.(Ivanovic'i adamdan saymıyorum görüyorsunuz,ama ne yapacağını merak ediyorum :))
Bu arada sitenin tasarımı çok güzel olmuş..Avustralya Açık'ı dört gözle bekliyorum :)

kirpi 3 Ocak 2010 11:40  

Doha'da yine, yeni yeniden Yunus El-Aynavi..Birakmiyor, birakamiyor..

kirpi 3 Ocak 2010 12:53  

Shevedova Hopman Cup'da bu arada.. Iepk Senoglu ile o nedenle ayri dusmus olabilirler.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP