2 Ocak 2010 Cumartesi

bu sefer güldürdü

Bugün Abu Dabi finalinde Rafa geçen yıl iki kez yenildiği Söderling'e set vermeden kazandı ve yılın resmi olmayan ilk kupasını kaldırdı erkeklerde. Setler 7-6 ve 7-5 bitti.
Söderling turnuvada toplam 7 set oynadı, bunların 5'i tie-break ile sonuçlandı.
İlk sette taraflar servis kıramadıkları için tie-break oynandı ve Nadal 4 kez set puanı yakaldı, ikincisinde seti aldı. İkinci setin altıncı oyununda Rafa servis kırarak 4-2 öne geçti ancak Robin Söderling hemen cevap verdi. İkinci sette 5-4 Nadal öndeylen Söderling servis kullanıyordu. Nadal arka arkaya iki kez maç puanı yakaladı ancak İsveçli bunları çevirdi. Ardından bir kez daha maç puanı yakalayan Nadal bundan da faydalanamadı ve Söderling servis oyununa tutunarak 5-5 yaptı. Bu onun maçta kazandığı son oyun oldu. 12. oyunda 2 maç puanı şansı yakalayan Rafa bu sefer değerlendirdi ve maçı kazandı. Kupayı da kaldırdı.

Üçüncülük maçında ise Roger Federer, David Ferrer'i iki sette geçti.

(Foto: Reuters Pictures)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP