25 Kasım 2009 Çarşamba

ntvspor.net sallamasyona devam ediyor


Federer yarı finali garantilemiş. Evet yüzde 80'e yakın bir ihtimal ile çıkacak Federer yarı finale ama yarın Del Potro ve Murray rakiplerini ikişer sette yenerse bu haberi nerenize sokacaksınız? Bu kadar şuursuz olunmaz, insanları yanıltamazsınız yanlış haber yaparak. İşinize biraz değer verin, özen gösterin.

14 yorum:

Yunus Dilber 25 Kasım 2009 17:02  

Evet,ben de yarı finale çıkmayı garantilemedi diye biliyorum.O yüzden haberde bir yanlışlık olduğu kesin.Zaten Ntv Spor'un bir sürü vakası var bundan önce.

Ama aklıma takılan bir şey var.Tenis Dünyası'nda da Federer'in yarı finale çıkmayı garantilediği yazıyor.(http://i46.tinypic.com/6qwf9t.jpg)

Bizim bilmediğimiz bir şey mi var acaba?

Adsız,  25 Kasım 2009 17:23  

En güzeli seni ntvspor.net'in spor editörü yapalım. Hem doğru haberler çıkar, hem de herkes rahatlar..

onur 25 Kasım 2009 17:26  

Kural kitabı diyor ki;

d) If three (3) players are tied, then:
i) If three (3) players each have one win, a player having played less than all three (3) matches is automatically eliminated and the player advancing to
the single elimination competition is the winner of the match-up of the two (2) players tied with 1-2 records; or
ii) Highest percentage of sets won; or
iii) Highest percentage of games won.
iv) If (i), (ii) or (iii) produce one (1) superior player (first place), or one (1) inferior
player (third place), and the two (2) remaining players are tied, the tie between those two (2) players shall be broken by head-to-head record.

Eğer Murray ve Del Potro ikişer sette kazanırsa
Murray setlerde 5-3, Del Potro 5-3, Federer 4-4 olacak. Federer otomatikman elenecek ve iv no'lu kurala göre de Murray 1., Del Potro 2. olacak.

Ben başka yerlere saydırıyorum, şevket furkan erbay da dikkatsizlik yapmış eğer haberi o yazdıysa. Kötü olmuş.

Yunus Dilber 25 Kasım 2009 17:34  

Sağolasın kural için.Az çok ben de biliyorum bu Round Robin sistemini de yine de iyi oldu bilgilendirmen.Da işte bugün Tenis Dünyası da dahil olmak üzere değişik sitelerde Federer'in garantilediğini gördüm.O yüzden sormak icap etti.Onun dışında zaten Ntv Spor Grand Slamlerde bile maç izlemeyip turnuvanın sitesindeki istatistiklerden haber yapan bir site.Laf aramızda Mert Aydın gibi kişilere de çok uyuz olurum. :)

Russell 25 Kasım 2009 18:07  

sorgulamak mahiyetinde değil de meraktan.. mert aydın gibi kişilerden kasıt neydi acaba? :)

Yunus Dilber 25 Kasım 2009 18:38  

İnsanların hafızası iyi diye sporun her dalına el atması hoş olmasa gerek.Söz konusu atletizm olunca ''Ay şu atlet,şurada doping yapmıştı değil mi?'',tenis olunca ''100.000 kişilik Tandil kasabasında çıkan tenisçi Federer'i eledi.'' diyen,üç adım atlama dahil her sporu sırf hafızasında birtakım şeyleri iyi tuttuğu için yorumlamaya kalkan spor yazarlarından haz etmem.Mert Aydın gibi kişilerden kastım da bu idi.Branşlaşma denen bir şey var yani.

Ezgi 25 Kasım 2009 18:57  

Ntvspor.net'in senden çekeceği var. :)

Dün Atp'nin sitesi de maçtan önce bu maçın galibinin yarı finale çıkacağını yazmıştı, neyse ki uyandılar sonra..

sekoser 25 Kasım 2009 19:47  

Uyandırma mahiyetinde bir yazı attım o tarafa bakalım ne olacak, ya da bir şey olacak mı:)

sekoser 25 Kasım 2009 20:22  

Haber düzeltildi:)

onur 25 Kasım 2009 20:34  

Serkan Bey'e teşekkürlerimizi iletiyoruz agresif oyunundan ötürü:) Zamanında attığım maillere cevap vermeye tenezzül etmedikleri için ben mail atmıyorum artık kendilerine. İşin ilginci Ntvspor ilk kurulduğunda sevincimden havalara uçmuştum. NTV gibi beğendiğim, güvendiğim bir kanalın kuracağı spor kanalı ve uzantıları da kendileri gibi güvenilir olmalıydı. Olmadı. Futbol kanalı haline dönmeleri çok kısa bir sürede gerçekleşti.

Pazar günü başlayan erkekler tenisinin son mücadelesini hakkında ilk haberi bugün (çarşamba) yaptılar. Galatasraay'ın başkasının formasıyla oynayan basketçisi hakkındaki habere günde 75 kez güncelleme yaparken.

Ntvspor futbol dışında diğer sporlarla da ilgilenen insanların çok güvenini kaybetti. Çok yazık.

sekoser 25 Kasım 2009 20:47  

Orada tanıdığım adı bende kalsın etkin bir abim var, ona söyledim durumu Onur Bey:). Sanmıyorum ki bir mail ile değişsin o haber. Ntvspor ile ilgili, en azından web sitesi ile ilgili aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Ama gün içindeki tv yayını ile ilgili bu çekincelerimi sorduğumda olayın tamamen maddi maddi olduğuna kanaat getiğrmiştim.

Onları albümleri daha çok satsın diye daha "pop müzik" yapan bir rock grubuna benzetiyorum.

Zamanla toparlarlar umarım.

Unknown 26 Kasım 2009 00:30  

Bırakın bu Ntvspor'u,kendi çaplarında takılsınlar :) Nasıl olsa "ana tablo yani Wimbledon"... bilmiyorlar ki tenisi... :))

Cemile 26 Kasım 2009 12:37  

maçları nerden izliyorsunuz lütfen bana da söyleyin.

onur 26 Kasım 2009 12:40  

Dspor veriyor. Dsmart yoksa internetten izlenebilir. fromsport.com

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP