28 Kasım 2009 Cumartesi

gün sonu: wtf 2009 - gün 6

Yazarımız bu, milyonlarca insanın tatil yaptığı bayram gününde saat 22:30'a kadar çalıştığı için tenis maçlarının ikisini de izlemeye fırsat bulamamış ve o yüzden maçlar hakkında yazı yazamamıştır. Ama yazarımız Nadal'ın set bile alamadan turnuvaya veda etmesine çok üzülmüş, iki hafta üst üste şampiyon olan Djokovic'in elenivermesine ise hayret etmiştir. İki grupta da çıkanların üçlü averaj ile belirlenmesinin erkekler tenisindeki kaliteyi gösterdiğini düşünmeden edemeyen yazarımız "Peki bu İspanyollara ne oldu be hacı?" diyerek şaşkınlığını kelimelere dökmüştür. Dökülen şaşkınlığını kelimelerden temizlemeye çalışırken kamerlara yakalanan yazarımız "Çekmesene argadaşım" diyerek agresifleşmiş ve uykusu geldiği için daha fazla saçmalayamayarak oracıkta sızmıştır.

Yarı finalde
Federer - Davydenko
Söderling - Del Potro maçları oynanacak. Yarın oynanacak. Yazarımız yarın çalışmayacak. O yüzden izleyebilecek. Bugünlük bu kadar çıkarken kapıyı yavaş kapatın ki uyanmasın.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP